Daca Google + are de gand sa detroneze Facebook va trebui sa se trezeasca din acest vis frumos. In primul rand s-a trezit prea tarziu sa incerce asta si in al II-lea rand, chiar daca este ok si place, tot nu e ca Facebook-ul, plin de bulane, aplicatii si jocuri.

De fapt.. Google + nu vrea sa atraga toata prostimea la ei, ci doar persoanele ce pot reprezenta un interes, in special bloggeri, webmasteri, programatori, ingineri, diferite firme sau persoane ce pot reprezenta un interes. Nu au nevoie de pustani sa spamuiasca pe acolo cu poze si videoclipuri youtube.

Chiar daca Google + nu va avea succesul Facebook, va avea un profit mai mare, fiind structurat pe categorii de interes.

Sincer, in mare parte, nu am inteles ce e Google +, ce ofera, ce vrea, dar am inteles ca e un competitor al Facebook-ului si ar vrea sa aibe si ei o comunitate.

Google e pe internet din 1998-1999, de atunci si pana acum s-au dat expertii internetului, nu ca nu ar fi, sunt cu adevarat. Dar daca expertii astia se gandeau ca o retea de socializare va merge cu adevarat, puteau crea o astfel de retea inainte sa apara Facebook, deci aici si-au cam luat-o cu toate analizele lor despre retelele de socializare.

De Parker

Un comentariu la „Google + vs Facebook”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *