Godaddy.com a avut cateva probleme si a fost cazut timp de doua zile: duminica si luni. Sigur, luni functiona, doar ca nu avea decat homepage-ul cu un mesaj.

Intre timp, ceilalti nu au fost atat de fraieri incat sa nu faca marketing, asa ca, si-au chemat la munca toti inginerii sa puna la cale ce trebuie sa faca ei in acest caz.

Name.com a postat un mesaj pe prima pagina care arata cam asa:
name

Cei de la Hostgator.com au creat un cupon care se numea: godaddyisdown, cu acest cupon puteai sa cumperi Host Business pe o perioada de 6 luni cu doar 1 cent.

Namecheap latra pe Facebook ca ei sunt cei mai siguri din tot universul si ca se asteptau ca Godaddy sa pateasca asta datorita securitatii scazute.

Webmasterii au facut spume de nervi cand toate site-urile hostate la Godaddy au picat si verzisorii au stagnat prin adsense.

Piratii au cumparat hosting la 1 cent / 6 luni, au avut cresteri de vizitatori deoarece concurenta a scazut, au facut vizitatori deoarece au scris despre godaddy.

De Parker

2 comentarii la „Godaddy a picat, ceilalti au profitat”
  1. A fost nasoala treaba desi eu am toate domenii la godaddy iar mie mi-au functionat toate site-urile si duminica si luni. Nimic din ce s-a intamplat nu ma face sa ma mut de la godaddy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *