Titlul nu-mi apartine, e un related de la google, daca scrii ghesi, iti apare varianta „ghesi cel mai prost host”. Si de ce e cel mai prost?

Suport = 0, sustinere = 0, trafic = 0, viteza = 0.
Creatorul Ghesi este un ciclon cu patru capete care are o stana de cicloni ce administreaza toata treaba. Designul site-ului este copiat, au cele mai mici preturi, pentru cele mai josnice servicii si asa mai departe.

Eu unul nu am folosit si nici nu folosesc, dar va spun, decat hosting de la ghesi, mai bine unul gratuit. Si asta o spun doar pentru a le face reclama proasta si pentru a se feri ceilalti de serviciile lor de tot cacatul.

Au in footer, imaginile de la Visa si Mastercard, precum ca ai putea plati cu cardul. Dar din pacate, merge doar cu Paypal. Au multe greseli gramaticale in pagina web. Au 3 coaie pentru ca nu respecta contractul. Si supeeer, iti returneaza banii in 30 de zile, daca nu iti plac serviciile lor. Ti-i returneaza printr-un mesaj „pai pula mea, e din cauza ta frate ca nu iti merge site-ul, nu avem noi nicio treaba, nici macar una, noi nici macar nu stim ce e cu noi, de fapt, ce facem noi, dam hosting ? te inseli frate, noi vindem lapte de capra, nici nu stim cum e treaba cu cronjobs sau cu procesele de peste 9%, ce-s alea ? procese verbale ? ca noi chiar nu ne pricepem.”

Si, au datoria de a-si alege clientii, pentru ca ei sunt firma numarul 1 din romania in materie de hosting. Chiar si hostway au hosting de la ei.

De Parker

3 comentarii la „Ghesi, cel mai prost host”
  1. Ce te-au facut de te-ai suparat pe ei asa rau. Si eu am site-ul gazduit la ei, dar nu e chiar asa, au oferte bunicele, suportul e ok, greseli gramaticale face tot omul, la viteza nici eu nu pot sa ii laud nu e nici buna , nici proasta, e pe undeva pe la mijloc…

    1. Si eu am 12 site-uri la ei si chiar nu am probleme. O singura data am avut o problema si mi-au rezolvat-o rapid aia de la tehnic. Si pe deasupra e si ieftin. Cred ca esti subiectiv!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *