SEOVreau sa spun ca romanii sunt si vor fi retardati, asa cum au fost mereu. E usor sa faci link building timp de jumatate de an sa ajungi pe prima pagina in „promovare site” sau in „servicii SEO”, insa nu e usor sa stii sa faci SEO cu adevarat pentru un client.

De ce din 20 de site-uri cam 5 ofera servicii proaste?
1. Cei care presteaza servicii SEO deseori nu prea pricep termenii. Nu au habar cum se ridica un site in adevaratul sens al cuvantului, ei cred ca, link buildingul este cheia succesului in acesta latura.
2. Multi fac doar optimizare on-page si o lasa deoparte pe cea off-page. Se intampla des ca cei care fac presteaza servicii SEO sa creeze o densitate mai mare de cuvinte cheie, si atat.
3. Google Pinguin s-a cam sucit si nimeni nu mai stie precis cum trebuie facuta promovarea unui site in mod corect, deci lasati deoparte momentan link buildingul si alte prostii de astea.
4. Ai sansa sa fii bagat in Sandbox de catre Google daca apelezi la ‘specialistii SEO’. Multi dintre ei folosesc programe precum Scrapebox, Xrumer, care genereaza zeci de mii de linkuri in profile de forumuri si comentarii.

Eu inca sustin ca optimizarea SEO se face in timp, cu munca multa, cu un continut original, fluent si la subiect, cu linkuri putine dar puternice din zone de interes (nisa). Stilul celor de la ehow s-a consolidat si intotdeauna au demonstrat ca pot iesi top #1 in Google doar pentru ca au articole originale si calitative.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *