Iisus din NazaretDupa statisticile facute de mai marii oameni ai cinematografiei a reiesit ca filmul cu Iisus este cel mai vizionat film din toata istoria cinematografiei si cel mai indragit in intreaga lume.

Filmul nu apare pe ecranele televiziunilor decat in perioada sarbatorilor pascale, cum este si acum, insa are un rating imens. Este posibil sa nu fie om trecut de 12 ani sa nu fi vazut filmul cu Iisus. Desigur, aici ne referim la persoanele ce au acces la televizor si internet, nu la cei din Africa.

Sunt mai multe filme cu Iisus. Cel mai recent cu siguranta e Patimile lui Iisus, facut in 2004. S-au facut foarte, foarte multe filme cu Iisus, de la cele non-comerciale, pana la cel mai vizionat, facut acum cativa zeci de ani, mai exact: Iisus din Nazaret, facut in anul 1977.

Iisus din Nazaret este si cel mai votat din categoria asta, avand nota 8.5 pe IMDB. Pe cinemagia.ro (un IMDB mai mic, romanesc), acest film are nota 9.2 din 10, deci o nota prea excelenta pentru un film. Robert Powell, actorul principal, face un rol impecabil, cel putin pentru vremea lui 1977 cand tehnologia nu era pusa la punct.

Filmul este prezentat din momentul in care Iisus este copil, pana in momentul Inaltarii sale. Este pe doua parti, circa 320 de minute in care esti tinut in suspans si iti pui diverse semne de intrebare. Multi dintre cei ce vad filmul acesta simt nevoia ca in fiecare an in apropierea Pastelui sa-l vada din nou.

Il gasiti pe torrente, ODC, si online pe site-urile de filme online. Spor la vizionare.

* Nu pot oferi linkuri de download catre el pentru ca incalc politicile Google. Oricum, filmul este prea batran pentru a nu fi gasit piratat. Deci stati fara griji ca nu va baga nimeni la inchisoare daca-l descarcati de pe internet.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *