stres femeistres femei

Este dovedit faptul ca o femeie este mai rapida si mai efervescenta ca un barbat. Ori nu se contesta faptul ca se si streseaza mai mult decat un barbat. Insa partea mai proasta este ca face asta din motive absolut tampesti, din motive care nu tin de siguranta sau de sanatate.

Motive de stres pentru o femeie

Fiecare dintre noi are o zi mai proasta cel putin dintr-o saptamana intreaga. Insa cu siguranta ca barbatilor li se va parea stupid si hilar cand o femeie se streseaza pentru ca:

  1. Parul nu sta bine. Poate ca una din cele mai stresante situatii pentru ele, cum sta parul este unul din cele mai stupide cazuri cand privesti totul din exterior. Ceea ce ele vad in oglinda inseamna clar un dezastru si nu le ajunge nici 15 minute pentru a-l aranja. Ce aduce bun insa aceasta situatie? Doar un plus de stres care sa le incarce ziua.
  2. Cu ce se imbraca. Nimic nu pare atat de potrivit pentru acea zi. Si oricat ar incerca sa tot schimbe combinatiile pleaca de acasa pana la urma cu ce se nimereste sa fi ramas pe ele in sirul de schimburi caci nu mai au timp. Si se mai si mint singure spunand ca nu au ce sa se imbrace. De fapt nu au loc pentru toate hainele.
  3. Drumul spre serviciu este plin cu de toate. Trafic, claxoane, deja se gandesc la ce au de facut in acea zi astfel ca stresul este inevitabil. Asa ca prefera sa bei o cafea din mers si sa vorbesti la telefon cu cel drag pentru a incepe ziua mai bine.
  4. Seful le atentioneaza sau le critica. Mai ales in conditiile in care acestea isi doresc sa isi arate egalitatea in fata barbatilor dezamagirea de a nu fi facut ceva bine este cu atat mai mare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *