Nu stiu altii cum sunt, dar mie mereu mi-a placut ca cei care pornesc afaceri sa le tina in frau si sa nu le piarda din mana pentru ca altfel vor avea de pierdut si vor risca falimentul

2parale.ro e sistemul de afiliere romanesc, cel mai bun se crede, cel mai praf demonstrabil. Nu as fi avut nimic de impartit cu ei daca nu as fi incercat sa vad despre ce e vorba.

De ce am ajuns la concluzia ca se ocupa de lucrurile neimportante si le pierd din mana pe cele importante?

Ma dispera cu cacatul ala de newsletter pe mail cu diferite chestii ce au mai aparut. Clientii lor ma dispera de asemenea cu spamul pe mail, asta chiar daca nu m-am abonat si la un newsletter al agentiilor lor.

Am pus acum 6 luni prima oara o reclama catre un tapet interesant pe un site de profil. Dupa cateva zile linkul nu mai era valid, nici macar agentia respectiva ce vindea acele tapete nu mai actiona prin 2parale, deci am pus linkurile de prost, nimeni nu m-a anuntat ca pizdosii aia nu au facut decat o campanie scurta de cateva zile apoi s-au lasat si au asteptat sa vina comenzile. Oamenii imi lasau comentarii ca le place tapetul recomandat de mine, ca si l-au aplicat pe perete, si asa mai departe..

Nu a trecut multa vreme de la sarbatorile de iarna, am vrut sa incerc cu un prieten o chestie tare. Ei zic ca au cache de 3 luni, pe naiba sfinte cacat, in cateva zile s-a pierdut si nu mai stie nici dracu de cacheuri.

Pentru unele comenzi nu iti vei primi niciodata banii pentru ca sistemul e prost filtrat. Are cateva gauri in securitate lasate de pe vremea lui nenea tailandezu’ intr-un notepad scurt si la obiect.

Am mai observat ca cel mai mare comision luat vreodata de catre cineva a fost de 400 RON. Uoou minunat prietene, deci daca cel mai mare comision l-a luat un oarecare numit „baftosul” eu imi pot da seama ca in viata mea nu voi ajunge la un astfel de comision, dar ma complac in a crede ca leu pe leu se pune si la fiecare comanda pentru oarecare chilipir voi castiga si eu cate 1 leu, in 3-4 ani vanzand o medie de 0,5 produse pe zi cred ca ajung sa imi cumpar oglinda dreapta de la masina mult visata.

2parale.ro e pentru bloguri, pentru site-urile mici, nu pentru cele cu pretentii, eu primesc minim 3-4 comenzi pe zi pe mail pentru diferite chestii de design interior si exterior, daca as vrea sa monetizez prin 2parale nu as castiga nici macar cat sa-mi acopar cheltuielile de dimineata, un biscuite, o cafea.

Ei merg pe deviza: hai hai ca nu-i degeaba, noi cu prostii facem treaba.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *