black friday
black friday

Luna noiembrie aduce pentru doritorii de shopping noi oferte. Sfarsitul lunii mai exact marcheaza si pentru romani acel concept de Black Friday cand marile magazine mizeaza pe un ritm mai alert al cumparaturilor si aplica reduceri. Insa prea putini sunt cei care se si bucura de reducerile de acest fel.

Se creeaza un haos total si pentru ca ofertele sunt atat de spectaculoase incat ti-ar parea rau sa nu profiti de ele. Insa, in unele cazuri se prea poate sa fie vorba de false promotii. In acest fel, trebuie sa te inarmezi nu numai cu rabdare insa si cu putin fler pentru a alege ceea ce cu adevarat sa iti convina si ca pret insa si din punct de vedere al calitatii. Iata cateva sfaturi pentru asta:

  1. Fa o lista a lucrurilor pe care intentionezi sa le cumperi. Asta pentru a nu fi debusolat cand te vezi in marea de oferte.
  2. Analizeaza piata. Chiar si inainte de acest moment intereseaza-te care este pretul real al unui produs pentru a putea observa daca este in mod real o reducere cand vine vorba de Black Friday.
  3. Verifica pretul cu atentie. De multe ori trecut ca si ofera pretul ar putea sa nu includa si valoarea TVA, ceea ce induce in eroare cumparatorul. Insa de multe ori unii nu isi dau seama, mai ales cand isi cumpara cantitativ mai multe produse.
  4. Verifica ce magazine se inscriu in acest program.

Desi nu exista o reteta a modului in care sa faci cumparaturi nu trebuie sa uitam ca ar trebuie sa avem avantaje si totul sa fie util. Acel Black Friday se poate dovedi a fi de cosmar daca nu tinem cont de ceea ce inseamna o regula de cheltuit banii. Si pentru ca se mai strecoara si erori trebuie sa verifici foarte atent atat pretul cat si oferta in sine.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *