Pana si dimineata la stirile de la ora 7 de pe Pro TV, prezentatoarea de la Horoscop a prezis in astre ca va deveni obligatorie interfata Timeline pe Facebook.

Chestia absurda este ca noua interfata consuma mult mai multe resurse decat cea clasica si este cu mult mai greu de utilizat. Sa zicem ca headerul de la Timeline e cat de cat interesant, acolo iti poti face publicitate daca ai mii de prieteni, insa partea contentului e de tot cacatul, se vede exact ca un site prost structurat facut de catre un incepator care uita sa inchida div-urile.

Interfata clasica mi se parea una decenta si nu avea nevoie de nicio imbunatatire. Incet, incet Facebook se transforma in HI5. Deja am vazut ca s-au transferat jucatorii de texte sclipicoase si poze cu inimoare in ele pe Facebook, ii gasiti peste tot, comenteaza cel mai des la poze triste cu animale sau cu diferite poze funny. Trimit mereu imagini de alea cu diferiti copii arsi pe picioare, iti trimit icoane cu Iisus sau clasicele invitatii la jocuri. Jumatate dintre cei care intra zilnic pe Facebook o fac ca sa se joace, un sfert intra sa se labeasca la pozele cu gagici despuiate iar restu intra sa socializeze cica.

Solutii

Exista totusi o alternativa pentru a scapa de Facebook Timeline, si aceea este Google+.

Am intrebat pe cineva si mi-a spus ca unele animale arata atat de bine datorita mancarii. Am gasit pe net  hrana pisici acana si o recomand cu placere, dar voi puteti cauta pe net magazin animale online .

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *