Astazi am aflat ca statul american a acordat finantare asupra Facebook datorita faptului ca marele site de socializare a devenit o oarecare arma pentru CIA.

Tipii astia de se ocupa de chestii si trestii in materie de „militarie” si investigatii, a ales sa se descotoroseasca de vechea lor baza de date cu persoane si sa o inlocuiasca cu baza de date numita Facebook, considerand-o mult mai buna.

Seful CIA a spus ca nu a mai intalnit o baza asa de mare de date cu persoane care sa continta informatii veridice, numere de telefon si liste de prieteni apropiati catalogati alfabetic.

Pe noi personal nu ne afecteaza cu nimic, nu sunt personal nici terorist si nu imi simt drepturile violate, pentru ca pe internet chiar nu ai drepturi.

Eu mereu am sustinut ca oferirea tuturor informatiilor pe internet inseamna prostie. Numarul de telefon, precum si adresa exacta impreunata de poza, precum si eventuali prieteni apropiati impreuna cu numerele lor de telefon ar insemna si mai mult risc. Va dati seama ce rau ar putea face un tip care are simt de tactician si toate aceste informatii la indemana?

Nu e suparator faptul ca CIA sau alte companii intervin in Facebook, e suparator ca unii sunt atat de retardati incat ofera informatii pe tava fara a fi presati cu trancanul la cap. Totodata e suparator ca oamenii incep sa-si creeze o identitate oglinda pe Facebook, in acelasi timp (simultan, totodata, concomitent), abuzand de cacatul asta de retea de socializare.

Chiar si eu, acum termin acest post si voi posta pe Facebook, de ce? pentru ca sunt retardat, dar voi? voi sunteti mai ok, cred eu.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *