In articolul de astazi vom aborda tema Evolutia optimizarii seo dezmagitoare pentru noi, pentru ca eu lucrez la acest capitol de foarte mult timp, si observ o mare diferenta si o mare agitatie, pe care nu pot sa o inteleg deloc. Pentru ce era nevoie de agitatia asta, de atatea modificari ? ce a vrut google sa faca ca nu am inteles, sa ne depuncteze si alte chestii. Inainte optimizarea seo, era destul de usoara, pentru ca plateam 5 euro pe unu sa ne inscrie site-ul in directoare, mai cumparam niste backlink-uri, postare in fiecare zi, nu conta ca era copy-paste, pur si simplu daca aveai backlink-uri puternice in spate si o vechime mare, erai printre primele pozitii. Nu am inteles niciodata de ce au eliminat chestii astia cu vechimea, acum mai nou au prioritate site-urile noi, care isi fac optimizare seo 2013 si respecta regulile impuse de ei.

Multe persoane care stiu ce fac, ajung sa isi penelizeze site-ul de tot, pentru ca algortimul de la google se schimba mai mereu, si noi nici nu stim ce sa mai facem ca sa crestem. Totusi ceilalti cum de reusesc sa se ridice in pozitii, pentru ca la urma urmei suntem la fel cu totii. Noi avem impresia ca optimizarea este diferita si nu stiu ce. Lucrurile nu sunt chiar asa, pentru ca este important sa stiti ca optimizarea seo este numai una, numai ca se modifica algoritmii, si clar ca ajungi mai sus trebuie sa ai alte proiecte in cap. Aveam un prieten care imi spunea ca optimizarea acum se ocupa in special de retelele de socializare. Cu cat ai site-ul mai cunoscut acolo, cica ai fi mult mai bun, eu am facut chestia asta, am luat si multe backlink-uri de acolo, dar totusi nu mi-a crescut site-ul nici in pozitionari, dar nici un vizite. Lucru care sincer sa fiu m-a cam suparat, pentru ca postam in fiecare zi articole unice de 500 de cuvinte, mai faceam si chestia asta si imi lua foarte mult din timp. Ca sa aflu mai tarziu ca tot ce am facut eu a fost in zadar.

Nu stiu daca cineva de aici si-ar dori sa pateasca asta, dar sunt sigur de un lucru, ca nu doar eu am fost pus in situatia asta, si ca sunt si altii care au patit, si nu este deloc bine unde am ajung. Trebuie lasat un algortim fix, ca sa putem si noi sa ne ghidam si sa fie o organizare stabila la capitolul asta.

Sursa : firma seo 2013

De Parker

2 comentarii la „Evolutia optimizarii seo dezmagitoare pentru noi”
  1. Algoritmii se schimba pentru ca lucrurile evolueaza intotduneauna. Nimic nu ramane la fel iar noi (webmasterii) trebuie sa ne adaptam. Schimbarile astea au aparut pentru ca site-uri spammy apareau in cautari inaintea altor site-uri care oferea calitate si nu era normal. E simplu, te adaptezi schimbarilor vei rezista, nu, vei disparea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *