Categorii
Bloggeri General

Evolutia masinilor de-a lungul anilor

Initial as fi vrut sa ii spun Evolutia masinilor de-a lungul anilor vietii mele, dar mi s-a parut ceva mai lung aici ca va scriu doar aici titlul cel lung si incep sa va spun despre ce este vorba in acest articol. Pai observ ca masinile au evoluat atat de mult, incat au ajuns sa conduca singure, si nu glumesc cand spun astea, acum avem tot felul de senzori care ne controleaza miscari, franarea, parcarea si mersul inainte. Sunt niste chestii foarte interesante, si cateodata ma intreb cum de s-a ajuns la o tehnologie ca asta ? Parerea mea ca inainte masinile erau mult mai rezistente, pentru ca acum vad ca lumea care are bani din afara, nu isi cumpara masini scumpe, ci masini clasice, din anii 70-80, iar cei care sunt chiar miliardari si din anii 50′. La noi in Romania, oamenii cu bani isi cumpara BMW, deci wow, nu mai ai ce sa mai zici.

Vad lumea cum comanda chiar daca nu au masini scumpe sisteme de navigatie dedicate. Am intrat si eu pe un site gasit pe google, este vorba despre www.navigatii-dedicate.ro care se ocupa de vanzari pentru sisteme de nevatigatie dedicata, sunt foarte multe modele pe site-, m-ar tenta sa imi achizitionez si eu, dar eu nici nu am masina in acest moment. Tocmai ce am luat si eu permisul, si incep sa mai invat niste miscari la masina familiei, care pentru mine este ceva incredibil.

Acum masinile se fac pur si simplu, sunt nu stiu cati roboti care fiecare se ocupa de o chestie, nici macar nu mai este nevoie de oameni. Dai pe o masina deaia nu stiu cate mi de euro, dar in cativa ani iti scoti banii pe ele si incepi sa scoti profit, lucru care daca puneai oamenii sa faca lucrurile alea nu erau in stare sa le faca. Noi ca oameni am evoluat foarte mult , chiar citeam pe internet cum mai multi oameni au inceput sa faca un hibrid de om, pentru a fi mai muschiolosi, mai inteligenti si nu mai stiu cate chestii. Iata cum noi oamenii am ajuns sa le facem pe toate, lucruri care eu unul nu sunt de acord, si varsta mea este in jur de 20, si de cand sunt mic am evoluat atat in tehnologie, cat si in medicina si toate astea, lucruri de care chiar nu aveam nevoie, si chiar ne ajuta sa murim mai repede.

De ce lumea inainte traia pana in jur de 100 de ani, bunicii nostrii, strabunicii ? Acum ne mor si parintii, doamne fereste spun, dar undeva la maxim 50-60 de ani ne uitam si privim in zadar cum cel de langa noi sufera si nu avem ce sa ii facem. Am evoluat mult, si sincer sa fiu, cand ma uit la masinile de acum, stau si ma minunez, cum de sunt atat de multe conditii. Poate ca in unele cazuri siguranta este mai buna acum, dar inainte cand masina nu depasea 50-60 de kilometrii, nu se faceau chiar atat de multe accidente, si nu exista sansa asta mare de a muri, cum a ajuns acum, ca unele masini sa prinda si 300 de km pe ora. Am evoluat, dar pentru mine totul este in zahar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *