Protestatarii se impart in doua tabere. Una care doreste sa vada genocidul, si alta care ar dori sa vada cainii prosperand printre oameni, sa manance din aceeasi shaworma si sa bea o bere impreuna la masa. Dar din pacate, ultima parte nu poate fi vazuta niciodata in imagini reale, pentru ca sunt mai multi caini in Romania decat oameni, si totodata sunt foarte putini oameni care ar imparti o shaworma.

Bine, se vor starni critici din partea femeilor de peste 25 de ani care nu au altceva de facut decat sa hraneasca boalele din jurul blocurilor. Aceasta categorie de femei, se uita cel mai des la „Pariu cu viata” si traiesc drama la maxim. Daca te-ar vedea pe strada cu un catelus ar avea orgasm privindu-l.

De ce trebuie eutanasiati cainii? Pentru ca nu au ce manca, pentru ca musca, pentru ca UCID cateodata, pentru ca in fiecare dimineata calci in rahat, pentru ca unele rase au penisul mai mare ca al oamenilor si asta e frustrant. Pentru ca pe porc il mananci, dar pe caine nu, dar ti-e mila de un caine care e luat de hingheri.

Iubitorii de animale cel mai des iti baga pe gat tot felul de libidinosi de caini sa ii iei acasa, doar pentru a nu fi eutanasiati. Din nefericire, aceste persoane nu s-ar duce pule de zestre in zonele rurale unde copiii invata in tomberoane si mananca zer. Nu s-ar duce sa le dea cateva paini, dar in schimb arunca cu salam in caini.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *