family-law

Se stie ca cea mai simpla si mai rapida metoda prin care se poate trece peste o anumita situatie mai dificila din viata este de a renunta. Acelasi lucru se intampla mai ales in cazul in care doi parteneri nu se mai inteleg la un moment dat la fel de bine ca la inceput si iau decizia pripita de a apela la avocati divort Cluj.

Majoritatea cuplurilor care intampina probleme in mariaj prefera sa darame tot ceea ce construit in ani de zile si nu sa repare. De fapt, este de inteles intr-o oarecare masura, avand in vedere ca reprezinta cea mai simpla solutie. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu este si cea mai eficienta decizie, fapt pentru care exista posibilitatea ca pe viitor partenerii sa isi regrete mult alegerea facuta. Asadar, o astfel de situatie trebuie sa fie gandita la rece atat de femeie, cat si de barbat, astfel incat sa se ajunga la consens.

NICIODATA nu trebuie sa se ajunga la ideea de divort in momentul in care partenerii sunt inca nelinistiti, coplesiti de probleme, stresati si nervosi. In astfel de clipe se iau cele mai gresite decizii care sunt regretate la un moment dat. Asadar, o astfel de situatie trebuie sa fie gandita de ambii parteneri atunci cand sunt impacati cu situatia in care se afla si sa fie convinsi de faptul ca doresc sa se desparta pentru totdeauna, lasand o casnicie puternica in urma, ori sa lupte in continuare pentru un viitor maret.

Ce spune Biblia despre divort?

In Sfanta Biblie chiar se discuta despre astfel de situatii in care partenerii doresc sa se separe, chiar daca au avut parte de binecuvantarea lui Dumnezeu in fata altarului, dar si a societatii. Cu toate ca nu este sustinut acest acest, tocmai pentru ca Sfanta Casatorie ii leaga pe parteneri pe vecie, exista si cazuri in care este permisa renuntarea la acest juramane intr-o situatie deosebita – cea a infidelitatii.

divort
Sursa: projecteve.com

Atat timp cat partenerii sunt fideli si nu se agreseaza fizic sau verbal, orice alt tip de problema isi gaseste rezolvarea, fapt pentru care nu este indicat sa se opteze pentru ajutorul unor avocati de divort.

Ce facem atunci cand sunt si copii la mijloc?

Pentru orice cuplu, decizia de a se desparti devine si mai grea de luat in momentul in care la mijloc se afla unul sau mai multi copii ce a rezultat in urma casniciei lor de-a lungul anilor. Micutii sunt cei care au cel mai mult de suferit, de altfel, cu cat trec printr-o astfel de situatie la o varsta mai frageda, cu atat vor avea mult mai mult de suspinat.

Astfel, le este recomandat parintilor care nu se mai inteleg, insa au impreuna copii, sa incerce sa remedieze situatia, cel putin de dragul micutilor lor. De altfel, ar putea observa ca inca mai exista sentimente de iubire intre ei si sa rezulte o casnicie mult mai trainica dupa o astfel de situatie limita.

Cu toate acestea, daca anii trec, iar eforturile de a imbunatati relatia se dovedesc a fi de prisos, cel ma indicat este sa se apeleze la  ajutorul oferit de bd-partners.ro Avocati divort Cluj.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *