Instalatiile termice necesita in primul rand o mana de lucru profesionista care sa lucreze cu materiale profesioniste. Astfel, pentru orice instalatie trebuie folosite colectoare/distribuitoare de calitate.

Sfaturi pentru instalarea colectoarelor-distribuitoarelor

S-a observat ca este mult mai bine sa fie folosite colectoarele de tip bara cu posibilitatea de reglaj la instalatiile sanitare deoarece acestea imbunatatesc curgerea si previn acumularea de depuneri.

Colectoarele-distribuitoarele cu robineti  de control sunt recomandate la folosirea lor impreuna cu robineti de tip fluture, deoarece acestea previn diferentele de presiune si acumularea de impuritati, avand cel mai bun randament.

Pentru instalatiile termice se recomanda distribuitoarele de tip bara cu conexiuni individuale, aceasta fiind deja tehnica pe care o mare parte din tarile din Europa o si aplica.

Distribuitoarele – colectoarele de cea mai buna calitate

Sinus Vertiler este o companie austriaca care se ocupa de mai bine de 35 de ani de tehnologia incalzirii, acestia ocupandu-se de absolut tot ce tine de termica.

Austriecii produc printre altele si distribuitoare-colectoare, acestea avand o calitate foarte buna.

In medie, un distribuitor colector rezista la o temperatura maxima de 95°C, pe cand un distribuitor colector Sinus poate rezista pana la temperatura maxima de 110°C. Racordul la cazan al unui distribuitor clasic este in mare de 1 si 1/4′, pe cand la distribuitoarele Sinus este de 1 si 1/2′.

Bonus la achizitionarea unui colector-distribuitor Sinus

La achiztionarea oricarui colector-distribuitor Sinus Verteiler se poate observa ca acesta este livrat ca set impreuna cu izolatie termica finala si doua console de prindere pe perete.

Aceste distribuitoare-colectoare pot fi folosite in instalatii termice, sanitare si in domeniul industrial. Ele sunt realizate din materiale de calitate.

Distribuitoarele si colectoarele se pot gasi in magazinele cu specific al instalatiilor sanitare si termice. Cu toate acestea este mult mai usor sa le cautati in domeniul online, aici gasind mult mai multe variante si observand mult mai repede toate produsele. Totodata cautand aceste produse online puteti verifica mai multe site-uri si sa va alegeti unul in functie de diverse principii, cum ar fi parerile celorlalti clienti, ofertele pe care le fac clientilor, felul in care lucreaza, proiectele la care magazinul a participat, toate acestea fiind imaginea acestui magazin. In acest sens aveti sansa de a vedea o gama mult mai variata de produse intr-un timp mult mai scurt, iar atunci cand gasiti ceea ce va atrage, puteti pur si simplu sa il comandati iar pachetul va sosi in cateva zile lucratoare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *