Plitvice Lakes National Park, Croatia

Aceasta zona este una dintre cele mai frumoase din lume, cu apele sale limpezi si curate, cascadele sale minunate si cu peisajele sale verzi si luxuriante.

Zhangye Danxia Landform, Gansu, China

Aceasta incredibila colectie de formatiuni stancoase este una dintre cele mai minunate astfel de zone din toata lumea. Suprafetele ca de curcubeu ale rocilor au fost create de pietrele de nisip si de unele depozite minerale care s-au asezat de peste 24 milioane de ani.

The Great Blue Hole, Belize

Mai incolo de tarmurile Belizelor, scufundatorii pot da de o depresiune a submarinelor numita The Great Blue Hole, unde apa este de 407 de metri adanca. Se extinde pe o suprafata mare de 980 de metri si poate fi zarita cu usurinta de undeva de deasupra.

Redwood National Park, California, USA

Imbinarea intre Redwood National si State Parks se extinde pe o suprafata de 133, 000 hectare de-a lungul costei de nord a Californiei. Aceste parcuri sunt casa celor mai inalte specii de copaci din lume, anume copacul Redwood, care poate creste pana poate atinge o inaltime de mai bine de 300 de metri inaltime,

Yellowstone National Park, USA

Yellowstone National Park se extinde pe suprafata a trei state si este caracterizat printr-o varietate de privelisti pe care cu siguranta ca nu vrei sa le ratezi. Aceasta colectie de izvoare termale si gheizere te va uimi cu siguranta. Cele mai populare zone din acest parc includ si gheizerul Old Faithful si zona Mammoth Hot Springs. 

Bora Bora, French Polynesia

Bora Bora este imaginea perfecta si iconica a paradisului tropical. Aceasta insula este situata la 143 de kilometri la nord de Papeete, in Pacificul de Sud, si este reprezentat de apele sale turcoaz extraordinare, plajele cu nisip alb, si frumoasa verdeata pe care speri sa o gasesti la tropice, doar ca este mult mai fantastic decat iti poti imagina.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *