Julien Smith s-a facut remarcat prin numeroasele sale activitati de la participarea sa activa pe blogul inoveryourhead.net la cartea „Trust Agents: using the web to build influence, improve reputation and earn trust”. Mai mult decat atat, articolul sau numit „100 de sfaturi despre viata, oameni si rericire” a fost atat de popular si apreciat incat se considera ca de o inspiratie aparte ar trebui luat in seama ca un crez al vietii.

Din sirul de sfaturi venite de la Julien Smith descopera:

Exista mereu o solutie ce se potriveste cazului tau; tu doar trebuie sa o descoperi.

Trebuie sa te faci util in orice circumstanta.

Nu vei fi apreciat daca tu le vei sti pe toate.

Citeste cat mai mult. Si ideal ar fi sa citesti si despre ce lucruri nu este de acord.

Inconjoara-te de oameni care iti spun adevarul.

Nu uita de cei care te-au ajutat. Si pe cat posibil returneaza cat mai mult.

Nu te conditiona sa ajuti pe cineva. Fa asta chiar daca altii nu te-au ajutat sau nu au putut sa faca asta pentru tine.

Nu lua totul in nume personal. Pana la urma e acelasi lucru cu ideea de a nu avea asteptari de la cei din jur pentru a nu fi dezamagit.

Examineaza-ti gelozia pentru ca ai ce invata din asta. Si se aplica de asemenea si pentru oameni sau orice alta situatie; invata din orice lucru te inconjoara.

Incearca sa faci fii confortabil in cazul in care renunti la tot felul de aspecte. Asta chiar daca la un moment dat ar fi vorba despre propria reputatie sau identitate.

Astfel de situatii te pun pe ganduri si te fac sa realizezi ce conteaza in viata. Astfel de situatii sunt cele care iti pun in lumina adevaratele valori.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *