Te-ai gandit ce contine parfumul tau de il face special si atat de placut cand il simti? Secretul lor consta in ingredientele pe care le contine, de fapt si ceea ce il face sau nu scump sau nu, de diferite praguri privind costurile.

Popularitatea parfumurilor este deja cunoscuta la nivel extins. Parca un machiaj nu este complet fara parfum. Dar stii poate ce contine? Cu exceptie de apa se pare ca prea putini stiu despre asta. Un parfum de regula contine uleiuri aromate, alcool, apa si chimicale de asemenea, toate combinate insa in proportii bine cantarite.

Uleiuri esentiale. Fie ca este vorba de ulei aromat de la plante sau flori un parfum trebuie sa contina de asemenea si un astfel de ingredient. Desigur, uleiurile au nevoie a fi de inalta clasa privind calitatea. Necesarul tine de modul in care imbunatatesc mirosul parfumului. Dintre cele mai comune ingrediente de acest fel se numara uleiul de lavanda.

Surse din plante. De la petale la seminte chiar un parfum poate sa includa in reteta sa si extracte de acest gen. Stiai ca pana si scoarta de copac sa fie adaugata in aceasta lista? Se adauga de asemenea si ceea ce tine de bogatia unui miros.

Nici lista de chimicale nu este exclusa, in marea majoritate a cazurilor. Ba chiar mai mult decat atat, in unele cazuri se folosesc ingrediente sintetice pentru a se imita anumite extracte naturale. Nu degeaba exista o diferenta despre ceea ce tine de parfumuri naturale si cele sintetice, de unde si un soi de detasare din punct de vedere al costului. Te-ai intrebat de ce un parfum poate provoca un soi de reactie pe piele? Asta pentru ca lista de chimicale face pielea sa se irite.

Curiozitatea ta de a sti ce contine in mod exact un anume parfum iti poate dovedi ca pe lista cu pricina se regaseste apa distilata, alcool si o combinatie de uleiuri esentiale. In acest ritm ai putea considera sa experimentezi si acasa cum e sa iti faci propriul parfum. Ai fi surprins sa vezi ce grea este meseria.

Daca esti in cautare de parfum care sa iti faca placere in primul rand cand vine vorba de miros si mai apoi sa tii cont si de calitatea acestora poti intra pe Pandera Romania. Gasesti aici o larga lista de optiuni in ceea ce priveste achizitia de parfumuri. Gasesti aici parfumuri de branduri diverse;

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *