stailer

Oamenii sunt ca niște fluturi. La început fiecare stă într-un cocon, protejat de orice, fără să știe ce înseamnă mediul extern și problemele lui. Totul este bine și frumos până ce începe să formeze aripi. Acestea sunt clopoțelul care anunță că este pregătit să dea piept în piept cu viața. Abia de acolo începe distracția. Fiecare obiect nou întâlnit este o minunăție și o bucurie în același timp.

Adulții nu se deosebesc de copii în totalitate. Lumea în continuă schimbare îi poate surprinde și pe ei și orice inovație pare ireală și greu accesibilă. Fiecare etapă prin care tehnologizarea s-a dezvoltat, a însemnat schimbare și nou. La fel ca un copil care își deschide aripile spre viață, adulții își deschid aripile spre tot ce înseamnă inovație. Asta pentru că au înțeles până acum cât de utilă este și cum poate schimba viața în bine.

Continuă dezvoltarea cu Stailer

Așa cum erai la început sceptic și cu televizorul color sau cu smartphone-ul care nu avea butoane și acum este nelipsit din mână, la fel poți continua în această aventură în care descoperi minunile tehnologiei. Smartphone-ul nu te mai ajută așa cum ți-ai dori să te programezi la salon cu ajutorul cartelei, dar acum te poate ajuta cu ajutorul unei conexiuni la internet.

Acest ajutor, pe numele său Stailer, este tot ceea ce lipsea din mediul online în materie de programări la salon. Mă mir cum de nu s-a gândit nimeni până acum să creeze o astfel de platformă, având în vedere că îndată vedem holograme printre noi, iar o vizită la salon tot trebuia amânată cel puțin o săptămână că nu erau locuri libere.

Poți să vezi aici ce înseamnă Stailer și cu ce te ajută, pe lângă informațiile pe care le primești în continuare. Este un mediu virtual care înglobează saloanele din orașele Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București. Orice locuitor poate beneficia de un loc rezervat pe scaunul stilistului, prin simpla accesare a site-ului www.stailer.ro.

Accesezi, selectezi, te programezi

După ce accesezi trebuie doar să selectezi din listă variantele de care ești interesat. Poți utiliza platforma fără să ai un cont creat. Este un mediu destinat atât femeilor cât și bărbaților, deoarece are disponibile mai toate serviciile care pot fi întâlnite la salon. Utilizarea este gratuită, cu sau fără cont. Dacă optezi pentru varianta de a crea un cont poți beneficia de anumite servicii extra, cum ar fi setarea unui reminder sau vizualizarea tuturor programărilor la care ai fost.

După ce selectezi apare lista din care poți alege la ce salon vrei să mergi. Toate saloanele disponibile în ziua și la ora pe care le-ai ales sunt afișate. Alegerea o poți face în funcție de mai multe caracteristici precum prețuri, salon, stilist și altele.

Pentru a ajunge exact în locul corect poți accesa Google Maps direct din platformă, unde apare locația precisă a salonului. Astfel nu faci drumuri greșite și nu pierzi timp. Poți face chiar și două sau mai multe programări, una după alta, dacă vrei să beneficiezi de toate serviciile necesare la o singură vizită. Mai multe poți descoperi dacă intri și tu în lumea Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *