Facebookul reprezinta la ora actuala principala cauza pentru care tinerii stau inchisi in casa si socializeaza. Daca Facebookul nu era inventat cu siguranta gaseai mai multi tineri afara plimbandu-se sau facand alte activitati, sau cel putin asa ar fi fost normal.

Facebookul reprezinta la ora actauala: retea de socializare, loc de joaca, distractie si relatii. Totul se rezuma de altfel la nevoia de a fi cel mai bun. Intr-un fel sau altul tinerii doresc sa exceleze prin prezenta, profil, fotografii si statusuri.

E „cool” sa pui citate zilnic care pare inteligente si interesante. E la fel de „cool” sa pui poze pe jumatate dezbracata si sa primesti likeuri cu tona. Problema este ca unele lucru te pot afecta pe termen lung in alte activitati din societate.

La un momentdat tinerii se vor obisnui cu Facebook si il vor considera pueril, lipsit de sens si fara viata. Vor fi in cautarea a ceva nou, ceva care ofera mult mai multe tooluri. De altfel, reteaua este foarte limitata, insa socializarea in timp rapid si impartasirea informatiilor la o gama atat de larga de prieteni il fac pe utilizator sa fie si mai mult atras de Facebook.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *