colegi

Unii se vad in punctul in care ar trebui parca sa poarte o masca la serviciu caci nu stiu in cine sa aiba incredere. Totul pare atat compromitotor cand colegii din jur sunt fie cei care barfesc prea mult, fie cei care critica prea mult. Partea mai proasta este ca se creeaza un soi de iluzie cand unii din ei par mai prietenosi si asta pentru ca intr-un moment al lor de a vorbi despre altii te simti ca un aliat. Ori asta se poate intampla si pentru cazul tau.

Chiar daca perfectiunea nu exista si nu ai cum sa gasesti un om 100% pe stilul tau cel putin ti-ai dori sa stai departe de unii:

  1. Tradatorul. Este cel care la prima ocazie te va vinde ca Iuda fara nicio problema. Este cel care la primul semn ca ar avea ceva de castigat te da la o parte fara scrupule. Mai rau este sa fie si cel care efectiv te pune intr-o lumina proasta.
  2. Razbunatorul. O mica situatie si ajungi in punctul in care esti sub lupa sa de razbunare. Este cel care pur si simplu respira pentru asta, prefera sa calce in picioare orice si pe oricine. Iar efectele acestei situatii pot fi destul de serioase si pe termen lung.
  3. Rivalul. Poate mai inofensiv, asta daca stii cum sa iei totul si anume sa vezi partea buna a lucrurilor caci te poate motiva. Intr-o comparatie ai putea mereu sa ai si un alt punct de reper pentru volumul de munca pe care il faci.
  4. Criticul este si el bun doar ca nu trebuie sa iti pui la un moment dat la indoiala ceea ce faci doar pentru ca un altul o face. De fapt este in natura noastra sa fim altfel si se pare ca peste jumatate din cei care ne sunt colegi de serviciu sunt critici la un moment dat.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *