Un banc ar spune „De ce te machiezi? Sa arat bine! Dar de ce nu arati bine?”. Adevaraul este ca femeile s-au obisnuit sa poarte machiaj si ca o contorizare se pare ca jumatate din viata sa inseamna un astfel de look. Pentru ca unele lucreaza in medii ce impun astfel de cerinte, pentru ca se obisnuiesc astfel, pentru ca isi doresc sa arate mai bine. Motivele sunt diverse insa fara doar si poate tine de posibilitatea de a masca ceea ce nu le place.

Machiajul este poate cel mai bun aliat si la indemana caci interventiile care sa corecteze diverse imperfectiuni nu costa prea putin. Si pentru a intelege mai bine asta ideea de promovare a unor brand-uri este sursa de inspiratie. Dermablend se promoveaza prin cazurile rupte din realitate a unor tinere cu probleme. Si nu simple povesti ci cu adevarat problematice.

In prima faza o fata ce sufera de vitiligo este nevoita sa poarte machiaj pentru a-si uniformiza culoarea tenului. O alta are un ten acneic de cand era mica. Toate aceste cazuri sunt „salvate” de machiaj. Marturisirile lor scot la iveala faptul ca isi doresc sa fie recunoscute pentru ceea ce fac, pentru ceea ce stiu si nu aratate cu degetul de oameni care fac presupuneri pe baza aparentelor.

Desi un subiect intens contestat de-a lungul timpului machiajul este o prima solutie pentru a le face pe femei sa se simta bine. Desi in trecut parintii, bunicii nostri nu au avut parte de astfel de produse pana la urma nici nu ar fi avut nevoie caci stilul de viata era altfel, pentru ca alimentatia era alta. Si daca viata moderna schimba regulile trebuie sa avem in egala masura si cu ce sa le combatem.

Iata un clip pe cat de interesant, dar si trist, pe atat de real:

De Parker

Un comentariu la „De ce te machiezi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *