heylux Video chat-ul este o activitate care atrage din ce in ce mai multe tinere, oferind lucruri atat de atractive incat iti este greu sa spui nu. Salariu zilnic, bonusuri pe langa acesta, transport de acasa catre locul de munca, machiaj gratuit, cursuri de limba engleza gratis si chiar o camera intr-o vila special amenajata – in cazul in care nu ai alte posibilitati de cazare, locuiesti foarte departe sau lucruri similare, posibilitatea sa alegi in care tura sa lucrezi, anonimatul etc. Sincer, ce ai mai putea sa mai doresti de la locul de munca? Si, de exemplu Heylux.ro, nici nu este foarte pretentios. Ai crede ca trebuie sa arati neaparat de 60 – 90 – 60, insa adevarul este ca ai putea sa ai si cateva kilograme in plus, atata timp cat aspectul tau fizic este placut si esti o fire sociabila. Intr-adevar, cam acestea sunt cerintele. Cele doua enumerate si sa ai peste 18 ani.

O ultima cerinta o rezolva chiar ei – sa cunosti o limba straina. In timp ce multi angajatori nici nu-ti acorda atentie daca afla ca nu cunosti limba straina sau alta limba, Heylux.ro iti ofera o sansa, avand posibilitatea sa urmezi gratuit cursuri de engleza. Acest lucru este in avantajul amandurora, insa, pe termen lung, tu iesi in avantaj. Daca intr-o zi te gandesti sa nu mai lucrezi pentru acest studio si sa urmezi o alta cariera, faptul ca ai invatat limba engleza te va ajuta mereu.heylux

Aceasta cerinta este obligatorie deoarece persoanele care acceseaza Heylux.ro nu sunt romani sau din Romania. Pentru a putea sa comunici cu modelele studioului trebuie sa te afli in afara tarii noastre – altfel, nu se poate. Deci, cerinta de cunoastere a limbii engleze este de inteles atunci. Prin aceasta metoda, ti se pastreaza anonimatul complet, asa ca nu vei avea parte de o intalnire jenanta gen “Te cunosc, dar nu stiu de unde”. Nu, persoanele acelea nu te vor intalni niciodata, probabil.

Dar, sa trecem la o parte si mai importanta: banii. La urma urmei, pentru ei te-ai angajat, nu pentru ca te plictiseai de statul acasa – sau poate ca da, dar nu asta e ideea. Ideea este ca se castiga foarte bine. Pentru Heylux.ro nu este vorba de minimum pe economie sau lucruri similare, ci de castigul pe zi. Asa e, banii care-ti revin ca urmare a castigurilor dintr-o zi ii primesti chiar in aceeasi zi intotdeauna. Intr-o saptamana ai deja destui bani incat sa platesti chiria, cheltuielile, sa-ti cumperi alimente si imbracaminte, sa scapi de datorii, ba chiar sa faca altii la tine. Daca asta nu e independenta, nu stiu ce e.

heylux Din pacate, oricat de mult si-ar da interesul Heylux.ro sa prezinte o imagine pozitiva, foarte multi romani continua sa ignore adevarurile atat de usor de observat si sa fie inchisi la minte, preferand sa se axeze pe un rau imaginar, decat pe lucrurile care se intampla cu adevarat. Din fericire, angajatele au o atitudine optimista asupra acestei probleme si au inteles ca problema nu se afla la ele, ci la cei care se grabesc sa judete, fara sa cunoasca.

De Parker

9 comentarii la „De ce e bine la Heylux”
  1. daca nu ai pente 18 ani nu lucrezi. mi se pare normal. nimeni nu vrea sa vada minore in acest domeniu. mai ales ca intra si oameni din strainatate pe site.

  2. mi se pare o idee buna de la astia sa iti dea banii la zi. dak odata ai nevoie si nu ai, cum se intampla la alte locuri de munca? mai bine la zi.

  3. vreau si eu banii la zi. poate renunt la locul meu de munca ca si secretara si vin la heylux. mi se pare ca au grija de oamenii lor.

  4. de ce sa nu lucrezi in videochat? ce e asa de rusinos? mie chiar nu imi pasa ce cred altii. ajungi la un punct in viata cand ceilalti nu sunt nici o problema pentru tine.

  5. eu lucrez in videochat si pot spune ca ambitia m-a facut sa ma descurs si in situatii mai rele. nu mi-e rusine sa imi expun viata sau sa recunosc ca si cei de la heylux sunt buni.

  6. eu am invatat liba engleza cu ajutorul heylux. si imi prinde bine in continuare. am 2 ani de cand ma bucur ca pot sa comunic cu turistii cand merg in concediu in alte zone.

  7. eu serios ca as face munca, dar de acasa…. stiu ca nu ma deranjeaza nimeni si pot sa fac ce vreau in timpul meu. timpul este bani.

  8. atunci cand stii ca cineva investeste in tine si in atitudinea ta, e mai mare dragul sa muncesti pentru ei. cei de la heylux chiar au incredere in tine.

  9. pe mine nu ma intereseaza ce spun altii. eu aici fac bani si aici am ajuns sa fiu cunoscuta si sa fiu apreciata ca femeie. cat merge merge, si am sa lucrez.

Comentariile sunt închise.