Categorii
General

cwr.ro cere mai nou bani pentru cont premium

Ma gandeam ca retardismul nu poate fi dus pana la extrem, dar m-am inselat. Nu mai intrasem pe jalnicul si de cacatul forum cwr.ro plin de reguli puerile de pe la jumatatea lui 2011. Atunci o facusem sa vad cum mai arata forumul [la fel].

Astazi, am reintrat pe neostenitul forum. Cam bate vantul, userii i-au fugit prin alte parti, fie pe Seopedia [chestie serioasa omule, nu gluma], sau pe alte forumuri [arenaweb, codebox, softpedia, etc].

Sectiunile cumparari, vanzari, schimburi si gazduire necesita cont premium, care costa neica, nu stiu cat ca nu am fost interesat sa parcurg si latura asta, dar nu e important cat, ci de ce?! Nea omu’ Dennis, ala de s-a refugiat prin europa s-a gandit sa faca bani de un ness din acest forum [facea deja din publicitate].
Astfel, utilizatorii i-au fugit si a ramas el cu moderatorii sai fideli, netul si robi89 + inca 2-3 ce au convenit ca era necesar cotizatia la forum [unde mai gasim noi asa marfa nene?].

Anul trecut, Ianuarie 2011, tipul asta Dennis ce are nene vreo cativa ani [nascut in 69,], l-a mancat in peste toate locurile sa raporteze o vulnerabilitate la adevarul.ro, link ce aducea cativa bani din advertoriale. Uite asa s-a trezit cu toate conturile sparte si cu site-ul cwr.ro spart. Atunci baza de date i-a fost luata [circa 260 mb], multe fisiere de pe FTP luate si multe site-uri distruse aproape complet. Atunci e posibil sa-i fi fost sfarsitul acestui tip mai batran ca tata!
Eu de asta presupun ca acu cere bani, pe bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *