Vorbeam despre tagurile wordpress ca sunt nefolositoare uneori si ca nu le folosesc. De atunci nu le-am mai folosit pentru ca nu imi sta in memorie sa le aplic, dar, de astazi voi obisnui sa le folosesc.

Dupa un scurt test am observat cam la ce ajuta tagurile. Ele niciodata nu iti vor aduce vizitatori prea multi daca nu vei sti sa le folosesti.

Sa luam exemplul unui ziar obisnuit: adevarul.ro

Redactorii de la adevarul au fost invatati de catre cei care se ocupa de SEO la site sa foloseasca taguri formate dintr-un singur cuvant, si ca exemplu: accident, bataie, incaierare, traian basescu, ion iliescu, etc.

Aceste taguri sunt menite sa creeze pagini (arhive) cu zeci de articole, care, sunt considerate de catre botul Google ca fiind relevante.

Spre exemplu, adevarul.ro are tagul „accident” adaugat in circa 900 de articole, lucru care ii asigura din start prima pagina in Google la cautarea „accident”. De ce? Pentru ca botul considera relevante rezultatele respective.

tag-accident

In general un tag este menit sa fie asemeni unei categorii. Nu poti crea categorie pentru fiecare lucru in parte: bataie, accident, scandaluri, dar poti crea taguri care sa aduca uneori vizitatori.

Cuvinte precum bataie, accident, scandal, aduc vizitatori pentru ca utilizatorul roman de rand este curios si cauta asa ceva.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *