Astazi invatam impreuna despre optiunea post revisions din wordpress si despre cum o putem folosi la potentialul maxim. Pe site-ul nostru folosim platforma WordPress, una din cele mai populare CMS-uri mai ales printre bloggeri.

Optiune post revision este o facilitate wordpress ce salveaza automat toate versiunile unui articol. Cum functioneaza mai exact? Sa spunem ca lucrezi la un articol foarte lung la care tot faci modificari. Stergi ceva apoi iti doresti sa nu fi sters ce ai scris.

E foarte usor sa „dai timpul inapoi” prin intermediul WordPress post revision. Aceasta optiunea salveaza o versiune a articolului la fiecare auto-save wordpress (60 secunde) si apoi le tot inlocuieste pe cele vechi cu cele noi. Deasemenea, aceasta optiune va salva cate o versiune a articolului la fiecare click pe save, publish sau update.

Sa revii la o versiune de acum 1 ora sa zicem e mult mai usor. Nu-ti fa griji de versiunea curenta. Aceasta nu va fi stearsa ci va fi si ea salvata sub forma unei noi revizii. Poti astfel sa jonglezi dupa bunul plac cu continutul, sa revii in timp, sa stergi, sa completezi, sa modifici, fara nici o grija ca vei pierde ceva.

Optiunea este mai mult decat utila pentru orice utilizator care pune mare pret pe continutul pe care il creeaza. Spiritul auto-critic din fiecare blogger va fi sustinut cu usurinta de aceasta optiune care ofera libertate maxima cand vine vorba de crearea de continut.

Mai mult, de la versiunea wordpress 3.6 s-a mai introdus o optiune si anume cea prin care poti evalua concomitent doua versiuni, observand modificarile de la una la alta.

Prin intermediul butoanelor next si prevision in optiunea compare revisions poti cu usurinta sa compari orice versiune a articolului cu … oricare alta versiune a articolului. Rezultatul va consta intr-un articol exact pe placul tau. Daca ai un site cu mai multi autori si vreti sa lucrati toti la un singur articol, optiunea post revisions este din nou un plus important cand vine vorba de folosirea platformei WordPress.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *