Furnici in dulapurile din bucatarie. Furnici in gradina. Furnici pe rafturi. Furnici pe la crapaturi. Furnici peste tot. Furnicile sunt unele dintre cele mai de nedorit specii de daunatori, deoarece pot deveni extrem de distructive pentru casa ta. Cum sa scapi de ele? In continuare vom vorbi despre cateva remedii si solutii pentru a scapa odata pentru totdeauna de furnici.

OTETUL. O metoda foarte eficienta de a scapa de furnici este sa improsti cu otet peste tot pe unde furnicile au tendinta sa se adune. Mirosul puternic al otetului le va dispersa si va tine departe furnicile.

CASTRAVETELE. Un lucru foarte ciudat in legatura cu furnicile este acela ca nu le place gustul castravetilor. Asadar, daca vei pune cateva bucati de castravete in zonele cu infestatii de furnici, vei observa cum acestea vor disparea intr-un timp cat mai scurt posibil.

MENTA. Saculetii de ceai de menta folositi sunt raspunsul. Pune saculetii de menta in zonele in care se pare ca furnicile au tendinta sa se stranga. Nici nu iti vei da seama cand ai scapat de furnici. Poti de asemenea sa folosti frunzele uscate de menta si sa le lasi la punctele de intrare in casa ta, asta tinand departe furnicile de pe proprietatea ta.

SUCUL DE LAMAIE. Folosirea sucului de lamaie este o alta metoda foarte buna de a scapa de furnicile din casa ta. Pentru a scapa de acesti daunatori, amesteca suc de lamaie sau helas cu putina apa si imprastie apoi peste locurile unde ai probleme cu furnicile. Sucul de lamaie este un remediu foarte potent pentru a scapa de furnici.

SAPUNUL. Ingredientele continute in sapun sunt foarte nocive si daunatoare pentru furnici. Sapunul distruge stratul lucios al exoscheletului furnicilor ceea ce duce la deshidratarea acestora. Incearca sa amesteci sapunul in apa si sa presari peste locurile unde apar furnici.

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *