stailer

De când cu pandemia, ne-am dat seama cât de important este să ne eficientizam timpul și nu numai. Ne-am dat seama că mereu trebuie să ne adaptăm și readaptăm la tot ce înseamnă nou, căci ar putea fi chiar singura cale de a mai putea să ne rezolvăm anumite chestiuni. Așadar, de când cu online-ul care este tot mai mult baza noastră în a rezolva diverse task-uri, tot aici poți și să îți faci planul de invitat la o nuntă.

Dacă tocmai ce ai primit o astfel de invitație,  ai nevoie de câteva minute să cauți prestatorul de servicii care să te ajute să arăți impecabil în acea zi. Iar pentru asta Stailer este numele pe care vei dori să îl ții minte. Vezi aici detalii.

Cum te ajută Stailer

Dacă încă nu ai auzit despre asta, trebuie spus că este o platformă dedicată programărilor la saloanele de hair and beauty. Cu doar câteva minute consumate reușești să stabilești în timp util programarea aceea de care ai nevoie. În cazul bărbaților vorbim despre stilizare de sprâncene sau barbă, despre manichiură, tuns de asemenea. În cazul femeilor vorbim despre interese mai multe, despre aranjat, coafat, make-up, de epilat și poate și alte tratamente cosmetice în prealabil.

Mai ales dacă evenimentul la care urmează să participi este într-un oraș precum Iași, București, Timișoara, Cluj Napoca sau Oradea și tu ești new in town, vei aprecia cu atât mai mult faptul că Stailer îți va găsi în timp util locul ideal unde să te programezi.

Concret, accesezi pagina, setezi datele de interes – adică pentru cine este programarea, când, în ce  oraș și ce tip de serviciu dorești – și platforma își face treaba instant. Adică îți afișează imediat opțiunile, ceea ce poate tu ai căuta mult și bine. Nu doar că găsești astfel de locații, însă poți și să alegi cea de interes și să setezi totul până la programarea confirmată.

Cu Stailer nu te costă nimic în plus

Da, știm, să participi la un eveniment te costă uneori mai mult decât dacă ai fi mers la relaxare, într-un concediu de câteva zile. Însă o astfel de obligație și plăcere în egală măsură îți rămâne o amintire pe viață. Așadar îți asumi că atunci când vei participa și când vei confirma că vei fi acolo că ai ceva bani de scos din buzunare. Însă asta nu înseamnă că îți vei multiplica cheltuielile cu un cost în plus legat de modul rapid și eficient de a te programa la salon.

Stailer nu presupune să instalezi vreo aplicație, să plătești ceva pentru acel loc liber găsit rapid în ziua dorită și la o oră convenabilă. Știm, în trecut te și rugai de cei de la salon să te înghesuie printre programările lor sau stăteai efectiv la rând ore în șir până când reușeau să se ocupe și de tine. Dar acum nu mai este cazul.

Descoperă stailer.ro și avantajele pe care le poți avea dacă vei folosi această pagină.

Contact: support@stailer.ro

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *