dentistsuceava.ro

A-ti alege un dentist bun este o hotarare foarte importanta pentru sanatate, este o reala investitie pentru sanatatea ta dentara. Oricine isi doreste o dantura impecabila, un zambet cu care sa se poata afisa oricand fara a trebui sa ascunda eventuale defecte, lipsuri sau carii. Cum poti alege acel dentist bun care sa iti multumeasca toate cerintele? Cateva din criteriile pe baza carora poti face alegerea le enumeram in continuare.

Experienta sta pe primul loc atunci cand vine vorba de un dentist bun. Poti merge aici dupa sfatul si recomandarile rudelor, prietenilor sau cunostintelor. Ca regula generala, un cabinet stomatologic care se respecta are mai multi specialisti in cadrul sau, de la cei ce se ocupa de ortodontie pana la cei specializati pe stomatologie pediatrica sau pe implanturi.

Echipamentele si dotarile din cadrul cabinetului stomatologic este un alt criteriu in baza caruia poti face alegerea. Calitatea serviciilor este influentata direct de echipamente.

Sterilizarea echipamentelor precum si calitatea materialelor stomatologice folosite influenteaza de asemenea decizia. Materiale de calitate folosite inseamna si un tratament mai durabil, o interventie dentara care nu va necesita pentru o perioada indelungata alte interventii majore.

Locatia si accesibilitatea sunt alte doua aspecte de care trebuie sa tii cont. Spre exemplu un prieten de-al meu cauta un dentist din Suceava care sa fie aproape si de zona unde locuia – cartierul George Enescu – si a gasit exact ceea ce cauta, rapid, usor si aproape de casa, un cabinet cu dotari de ultima generatie si cu specialisti bine pregatiti in tot ceea ce tine de stomatologie, chirurgie dentara, implanturi si asa mai departe.

Respectarea orelor de programare este un alt lucru de care trebuie sa tii cont cand iti alegi medicul dentist. Nu vrei sa stai la cozi interminabile, sa trebuiasca sa astepti pentru o interventie ore in sir. Astfel este foarte important ca orele de programare sa se respecte de fiecare data.

Ajungem si la cel din urma dar poate cel mai important aspect: pretul. Pentru orice interventie pretul trebuie sa fie cel corect, conform calitatii lucrarii. Aici poate ca vei merge din nou pe recomandare, pe sfaturile prietenilor, cunostintelor sau rudelor, astfel vei face alegerea cunoscand si ce tarife practica respectivul medic dentist.

Un alt lucru foarte important este si preventia. Chiar daca iti alegi un medic dentist care iti poate rezolva orice probleme aparute la dantura, acesta trebuie sa iti recomande si tratamente preventive, pentru ca problemele sa nu mai apara sau sa nu mai recidiveze.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *