ponturiponturi

Fie ca sunt cunoscatori in domeniu si impatimiti ai jocului, fie ca sunt neinitiati ce ar dori sa incerce si aceasta metoda de castig, toata lumea isi pune aceeasi intrebare: cum poti sa castigi mai usor la pariuri sportive?

Daca te intrebi daca se poate castiga, raspunsul este cu siguranta afirmativ. Totul tine de probabilitati. Spre exemplu, daca aruncam o moneda, sansele sunt de 50-50 sa cada fie pe marca, fie pe ban. Indiferent ca sunt 100 de aruncari sau 1000, media tot timpul se va apropia de procentajul de 50%. Exact la fel este si in cazul pariurilor, castigi, sau pierzi. La fel, sanse de 50%.

La pariurile sportive probabilitatea de castig este insa mai mare. Acest tip de pariuri nu se bazeaza doar pe noroc, mai sunt influentate si de cunostintele fiecaruia despre un sport anume. Cel putin teoretic, exista meciuri si evenimente ale caror probabilitate depaseste 90%, desigur, se intampla si surprize.

Risti, si castigi! Pe langa cunostintele pe care le ai despre acel sport, despre echipele ce disputa evenimentul pe care pariezi, mai ai nevoie si de bani. Ai nevoie de bani pentru a face bani – expresie foarte aplicabila in acest caz.

Exista diverse strategii si sfaturi date de pariori impatimiti neinitiatilor, pentru a putea castiga. Sunt pariori care merg „la sigur”, pariaza evenimente putine, obtinand cote nu foarte mari, dar care treptat le maresc castigurile. Spre exemplu, o cota de cinci va aduce un castig de 5 lei cu 1 leu investit. Daca insa suma pariata este mai mare? De aici se deduce si nevoia de bani, daca vei vrea sa pariezi pe echipa preferata, ce are o cota de peste 2 la un meci si vei investi 100 lei, in caz de castig iti vei dubla suma. Desi cota pare mica si pentru unii nu prezinta interes, cei cu bani joaca in acest sistem.

Mai exista si celalalt tip de a paria, cu o suma mica investita (1-2 lei) si evenimente multe, ale caror cote inmultite pot depasi 20, 30 sau chiar cateva sute. Aceasta si situatia anterioara, de a juca „la sigur”, pune in dilema pariorii: sa pariezi pe o cota mai mica, ce nu va aduce un castig urias, la care insa sansele de castig sunt mai mari, sau sa pariezi o cota mai mare, la care, in caz de reusita, castigul va fi unul substantial?

Exista in momentul de fata multe site-uri si sfaturi date de impatimiti de pariuri. Iti sunt oferite variante si tipsuri precum biletul zilei fotbal, meciurile zilei, prognoze si asa mai departe. Cert este ca si aceste predictii pot sa nu dea rezultatele scontate. O modalitate noua si atractiva pentru pariori am gasit-o in forma ponturilor. Ai posibilitatea de a cumpara ponturi pariuri intr-un sistem foarte bine pus la punct. Bine gandite si analizate, ponturile costa cate 10 lei fiecare. Avantajul este insa faptul ca sunt platite doar ponturile ce se dovedesc a fi castigatoare, in cazul in care evenimentul nu are rezultatul spus in pont, banii sunt restituiti. In acest fel pariorul isi face un cont, depune bani, cumpara ponturi, asteapta rezultatele, castiga daca pontul este bun, iar in caz contrar banii sunt restituiti.

Indiferent ca vei alege ponturile, ca vei paria „la sigur” sau ca vei risca, asigura-te ca ti-ai facut bine temele inainte. Studiaza bine echipele inaintea meciului, verifica istoricul si evolutia lor atat in intalnirile directe, cat si in amicaluri, situatia lor in cupe si campionate; acest sistem este valabil pentru orice sport si pentru orice tip de pariuri.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *