Parul lung este in ziua de astazi un adevarat trend. Fie natural, sau prin apelarea la mese, femeile poarta foarte mult parul lung. Foarte multe dintre noi isi doreste un par frumos, sanatos, lung si stralucitor. Acest lucru este foarte posibil daca avem rabdare si stimulam cresterea parului. Cu cat parul este mai lung, cu atat trebuie ingrijit mai mult. Cu cat este mai lung cu atat ne este mai greu sa il pastram stralucitor si sanatos. Suntem tentate sa credem ca vantul, frecare de haine sau expunerea la soare sunt elemente foarte nocive pentru parul nostru, insa cu adevarat periculos pentru frumusetea parului nostru sunt produsele cosmetice. De asemenea, uscarea cu feohnul, placa de indreptat parul, ondulatorul sau alte aparate care ne degradeaza parul ne pot impiedica sa avem un par lung, frumos si sanatos. Tot inamici ai parului pot fi substantele chimice din vopseluri sau decoloranti.

Daca ne dorim sa avem un par lung trebuie sa avem rabdare. In primul rand, pentru a avea un par sanatos trebuie sa avem si o alimentatie sanatoasa. Suntem ceea ce mancam, nu-i asa? Desigur, un par lung nu este intotdeuna unul frumos si stralucitor, si ar fi in zadar.

Trebuie sa folosesti produse si cosmetice naturale pentru a reusi sa ai un par minunat, sa nu fie degradat si sa previi ruperea firelor de par. Trebuie sa alegi produse pentru parul lung, bogate in substante nutritive si hidratante. Foloseste ulei de masline, ulei de cocos, ulei de avocado, extracte de tarate de grau, lapte, proteine de origine animala etc.

Iata ce ar trebui sa faci pentru a avea un par frumos si sanatos:

  • Trebuie sa aplici un balsam pentru par lung, dupa fiecare spalare
  • Trebuie sa aplici masti hidratante de cateva ori pe saptamana
  • Nu te spala prea des pe par
  • Taie varfurile odata la 2-3 luni
  • Foloseste produse pentru protectie termica cand folosesti placa de par sau ondulatorul

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *