Categorii
Stiri Online

Cum depistezi problemele de sanatate

Ce se intampla la interior se va vedea la exterior. Este o vorba celebra care sa aminteasca de faptul ca fiecare parte conteaza, ca organismul este de o complexitate aparte insa in parti dependente una de cealalta. Iar cand vine vorba de problemele de sanatate pe care le ai cu ochii trebuie sa iei in calcul anumite boli ce iti arata deja semne.

Sanatatea ochilor

A nu se confunda totul cu ideea de ochi obositi care din cauza expunerii la lumina intensa cum ar fi spre exemplu statul in fata calculatorului. Insa ochii cu probleme se depisteaza si se diferentiaza clar de aceasta situatie. Si din lista de aspecte de care sa tii cont nu uita de:

  • Ochii rosii. Desi se poate ca o lovitura sa fi cauzat aceasta situatie insa la fel de bine tine de o iritatie sau de o alergie. Cel mai adesea se intampla ca ochii sa provoace mancarimi, sa fie complet rosii si sa lacrimeze ca o forma de a se proteja de ceea ce irita. Insa nu mult iti va lua sa iti dai seama ca esti intr-o astfel de situatie caci semnele se accentueaza in prezenta factorului care provoaca alergie.
  • Ochii galbeni ca de ceara. Albul ochilor se va transforma de asa natura in momentul in care ficatul prezinta ceva probleme. Desi la nivel extins se va observa o astfel de diferenta cel mai bine ochii tradeaza aceasta probleme.
  • Depozite de grasime la nivelul ochilor. Se intampla frecvent si multi apeleaza direct la cosmeticiana pentru a elimina astfel de aparitii inestetice. De fapt se cere tratament de la sursa astfel ca trebuie sa ai grija la dieta si la modul in care tii cont de nivelul de colesterol.

Nu in cele din urma cand pupilele nu sunt dilatate in mod egal cand sunt expuse la lumina spre exemplu se suspecteaza deja probleme neurologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *