Pentru pasionatii de vinuri sau pentru cei care sunt doar amatori dar isi doresc sa afle cele mai noi stiri din acest domeniu, cat si criteriile pe baza caruia se poate alege un vin bun, pot accesa blog-ul CramaTa.

De asemenea, cramata.ro ofera noutati si idei, iar vizitatorii pot afla care sunt legaturile vinului cu domeniul sanatatii, dar si cele mai uimitoare idei despre licoarea rosie a vietii. Acesta este un blog de specialitate, care ofera cele mai bune continuturi din lumea lui Bachus.

Din ce in ce ma multi oameni devin interesati de aspectele benefice ale vinului, iar aici este locul perfect de unde pot afla aceste lucruri. De asemenea, blog-ul atrage prin aspectul pe care il are, in partea de sus fiind afisate categoriile articolelor pe care le trateaza. In dreapta se gaseste un side bar, unde se gaseste bara de cautare, categoriile, ultimee postari realizate, arhiva, dar si un calendar, cu ajutorul caruia poti cauta in arhiva mult mai usor.

Culoarea adoptata este cea verde, care intra in contradictie cu rosul vinului printr-un joc simbolic. Verdele este o culoare linistitoare care destinde considerabil atat fizicul cat si psihicul. Aspectul blog-ului este unul placut, combinand diferite nuante de verde, astfel ca poate determina vizitatorii sa petreaca cat mai mult timp pe acest site web, intr-un mediu relaxant.  Navigarea pe blog este una foarte simpla, fiind facilitata de structura si aspectul simplu pe care CramaTa le adopta.

Chiar daca activitatea sa se afla abia la inceput, ceea ce conteaza cel mai mult este felul in care articolele sunt redactate, insa conteaza si aspectul: CramaTa are o structura destul de simpla, pe categorii, facilitand o cautare mai usoara a lucrurilor care intereseaza cu adevarat.

Acest blog este o metoda amuzanta si accesibila de a-ti petrece timpul. Bazandu-se pe  subiectele alese, CramaTa este o pagina web care se potriveste oricarui vizitator sau cititor.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *