Prin padurile din Apuseni se afla un guru pe nume Adi. Nu are scoala, nu are nimic, decat o mare avere facuta din naivitatea prostilor.

Acest Adi atrage oamenii prin tehnici numai de el stiute si face zi de zi meditatii. Cei mai multi dintre adeptii sectei lui (chiar daca nu ii place sa i se spuna secta) nu sunt tocmai oameni de la curul vacii, sunt chiar studenti, oameni care au avut candva un viitor, oameni cat de cat inteligenti. Acum, nu mai sunt decat niste argati, negri pe plantatie ca la 1800 in America de Sud.

Nu au fost prea multe reportaje in zona. Tipului ii place sa apara la TV, doar asa isi poate atrage mai multi adepti. Din spusele sale spune ca el spala creierele, chiar asta face, insa din descrierile sale, totul suna cam asa: „toti cei care vin aici au creierele spalate, le sterg din creier totul ce nu e bun, le arat adevarata lume”.

Guru Copiii SoareluiNea’ Adi, guru, are in jur de 30 ha de pamant. Plantatii de rosii, castraveti, diferite legume, vreo 50 de capre, multe vaci si asa mai departe. Nu a avut nimic mostenire si nu a facut nimic cu mana sa. Ci doar a prostit oamenii sa isi vanda totul si sa aduca tot sectei „Copiii Soarelui”.

Cei care ajung acolo, nu se mai intorc din drum. Uita de prieteni, familie, tot, si se dedica complet acestei secte. Multi care au reusit sa scape de acolo spun ca cel mai des erau serviti cu diverse ceaiuri de diferite culori ce le dadea diferite stari. Ei spun ca acest guru ar fi fost o persoana care s-ar fi ocupat toata viata cu plantele si leacurile naturale. De fapt, nu face decat sa ii drogheze intr-un fel si sa ii oblige sa bage munca, munca, munca. Tipul are un imperiu acolo, este putred de bogat.

Cel mai des ajung acolo bolnavii, oamenii slabi de fire, cei neintegrati in societate. Cred ca are loc o intreaga transformare si se cred initiati asa incat se indragostesc de acel loc si raman acolo pentru totdeauna.

Ce e mai bizar, este ca, saptamanal vin acolo oameni bizari, cu diferite masini de teren. Este imposibil sa ai acces in zona lor, unde au ei imperiul, deoarece este ingradit totul cu un gard electric si cei de acolo nu au voie sa interactioneze cu cei din afara sectei.

O sa mai revin cu detalii atunci cand le voi avea. Pe curand.

De Parker

3 comentarii la „Copiii Soarelui din Dumbrava de Sus”
  1. Multumesc frumos pentru aceste detalii. Apreciez mult efortul depus. Daca ai putea sa dai mai multe detalii , cand le vei avea ( dupa cum ai spus si tu ) ti-as fi recunoscator. Apreciez inca o data efortul depus. Mult succes.

  2. da, e clar ca e prosteala, un tip care manipuleraza. poate ca e si prieten cu ovidiu cosbuc, si el activeaza prin apropiere, destul de rau ca romanii sant naivi si escrocii profita

  3. hahaha, ce aberatii puteti spune !!! pai daca exista vreun drog care sa te faca sa bagi doar munca, munca, munca, atunci sa fi sigur ca ni-l administra basescu tuturor, ca e disperat sa ne manipuleze !!! incredibil, auzi droguri care te fac sa muncesti si cu placere si gratis !!! loooooool ! incultule, ce spui tu se numeste altruism sau nu sti ce inseamna cuvantul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *