Categorii
Inspiratie Stiri Online Studii

Conteaza aspectul?

Barbatii care isi doresc sa se intalneasca cu o femeie adesea se intreaba: ”Conteaza aspectul fizic?”. Pai, sa raspund frumos la aceasta intrebare, nu prea conteaza. Daca stai bine si te gandesti, nici nu mai tii minte de cate ori ai vazut o femeie superba, inalta si cu piele creola, de mana cu un barbat scund, chel si cu mustata.

Nu spun ca aspectul fizic nu conteaza chiar deloc, acesta este primul lucru la care se uita o femeie. Aspectul fizic conteaza la primul impact, insa nimic mai mult. Dupa ce incepi sa ai o conversatie cu o femeie, aceasta nu va fi la fel de interesata de infatisarea ta daca are ce sa vorbeasca cu tine. Multi barbati sunt de parere ca femeile sunt atrase de muschi mari si corpuri sculptate, insa lucrurile nu stau chiar asa.

Descopera de ce:

Femeile sunt mai atrase de statusul social al barbatilor. Si cand zic status social nu ma refer la vile scumpe si masini de lux. Inteligenta. Da, inteligenta e cel mai de pret si cel mai sofisticat bun pe care poate sa-l aiba un barbat. De asemenea, femeile sunt atrase de barbati care le face sa se simta bine in pielea lor, si care au un simt al umorului foarte dezvoltat. Acestea fiind spuse, femeile par a fi atrase in mod natural de barbati care au astfel de calitati.

In fine, lucrul de care trebuie sa fii constient este ca tineretea si aspectul fizic placut nu tin o viata intreaga. Mintea, inima si sufletul raman aceleasi. Femeile sunt constiente de acest lucru si stiu ca frumusetea e trecatoare. De aceea, principala caracteristica pe care o cauta la un barbat este ca acesta sa fie increzator si sa aiba spirit de lider, pentru ca astfel de comportamentesunt  considerate a fi puternice.

Tine minte- femeile stiu ca niciun barbat nu se ingrijeste atat de mult- merge la sala si iti face un six pack ca in reviste, doar pentru a fi vazut de o singura femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *