vplay

vplaySOC! SOC! SOC! „Nu mai merge VPlay.ro din cauza alora de la RDS. Ne blocheaza accesul la cel mai mare site de video din Romania. Aceasta nu mai este democratie doamnelor si domnilor! Basescu e de vina! Basistilooor!”

Romania secolului 20 si ceva, unu parca. Sunteti cretini dupa 10 ani de internet de mare viteza. Se ia un site care are server in Romania, unde internetul are cica cea mai mare viteza, tara internetului rasare cum s-ar spune. Se acceseaza site-ul respectiv de pe un calculator cu conexiune la internet obisnuita (100 mb/s). Site-ul merge struna si se incarca la click, chiar cateodata stie ce vrei sa faci si se incarca inainte ca tu sa dai click. Tehnologie si viteza intr-un cuvant.

Site-ul incepe sa aiba probleme din cauza ca fura si nu plateste pentru ceea ce fura. Pentru ca a fura nu inseamna a cumpara, logic nu? Bun. Datorita problemelor si presiunilor facute de diverse companii: de hosting, de plati, de salubritate, de energie umana si alte cele, incepi sa iti pui intrebarea: „Bai eu chiar fac ceva ilegal sau toti astia sunt cretini?”. Nu, e ceva normal sa ai toate filmele din lumea asta fara a da drepturi de autor, fara a imparti cu cineva lastarii pe care ii faci tu.

Asa ca, te gandesti sa muti biznisu’ intr-o tara in care pirateria e la ea acasa si e permisa. Te duci in Olanda si platesti alora bani grei sa iti tina masivu’ site. Aia pentru bani fac orice, asa sunt olandezii, nemtii si belgienii, ahtiati dupa munca si bani. Asa le e rasa!

Dupa 1-2 saptamani observi ca traficul tau e la pamant, observi ca mai tot userul se plange ca are probleme la vizionare, ca videourile nu se mai incarca ca alta data, si, te intrebi de ce rahat nu mai merg bine streamingurile. Asa ca, dai vina usor pe RDS si ii acuzi ca iti baga sula in coaste pe la spate.

Conspiratiile sunt urmatoarele:
1. exista posibilitatea ca Vplay.ro sa nu mearga totusi din diverse motive. Trustul Media Pro se chinuie din 1 August 2011 sa inchida Vplay.ro pentru ca nu mai vine lumea la Voyo.ro
2. nu cred ca RDS s-ar face de rahat pentru cateva zeci de mii sau poate sute de mii de euro pentru un asa site.
3. au unii abonamente prea mici si vor sa vizioneze filme pe vplay in timp ce mai trag 30 de seriale de pe torente si in timp ce mai au 18 mii de file transferuri deschise ca PC-ul le permite la tehnologia actuala, dar netul nu.

Asadar, esti multumit BASESCU?!

De Parker

Un comentariu la „Conspiratia secolului: Vplay nu merge pe RDS!?”
  1. Vezi ca la „concluziile conspirationiste” iti scapa ceva la punctul al 2lea: nu cred ca se pune vorba de zeci de mii, ci de ceva mai mult, plus inca ceva, reclama pe postul sau in revistele din trustul lor sau pe siteurile lor pe o anumita perioada la pret redus sau chiar gratis, deci e vorba de ceva mai mult, asa ca poate ar trebui sa-i intelegem pe cei de la RDS, sunt si ei oameni. 🙂
    In fine, daca ei vor sa faca asta, au tot dreptu sa o faca. Gasesc ei un motiv, justificat legal, pentru care sa le dea ceata abonatilor.
    =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *