Am trai intr-o lume mai buna fara politica, nu am mai vedea la televizor, pe strada, in autobuz, la magazin mecle de idioti cu 3 clase care pretind ca vor scoate lumea din cacat precum Superman sau Spiderman.
E greu sa crezi ca un retardat ce se uita cu un zambet pervers la tine de pe un afis iti va oferi vreodata sansa la ceva mai bun. Sunt zeci, sute de cetateni de partid in intreaga tara, toti sunt bine pusi la punct, cu burtile pline si cu creierul stors dupa putere.

Votul tau nu conteaza, iti baga asta pe gat la televizor pentru ca sunt platiti sa faca asta, tu ca persoana nu vei avea niciodata un cuvant de spus in statul romanesc, niciodata! Trebuie ca orice cetatean de rand sa fie invatat astfel: Votul tau nu conteaza! Copiii cand merg la scoala trebuie educati si invatati ca politica e ultimul domeniu in care ar merita vreodata sa profeseze.

Suparator este faptul ca cei mai multi dintre candidati au pana si sloganuri penibile: „Voteaza-ma si o sa creez un oras european”, care ca nici tara europeana nu vom avea vreodata, sau „Voteaza-ma si o sa dau fiecarui cetatean femei si bautura gratis”.

Nu conteaza culorile politice, nu se deosebesc intre ele, e ca si cum ai avea 10 bile negre, pe care o sa o alegi tot neagra va iesi, asa ca nu trebuie sa mergi la vot pentru o viata mai buna, ci trebuie sa inchizi televizorul si sa mergi la munca.

SC Spalare pe creier SA Antena 3 este unul dintre factorii ce mai aduce lumea la vot, ca de altfel, s-ar vota intre ei!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *