Categorii
Bloggeri General

Cele mai enervante lucruri care se intampla pe Facebook

Cele mai enervante lucruri care se intampla pe Facebook
Cele mai enervante lucruri care se intampla pe Facebook

Update-urile de genul „Sunt la cafea”, inundarea paginilor cu poze personale si folosirea in exces a cuvantului „like” se afla printre ele.

Conform unui studiu, 40% dintre utilizatorii Facevook doresc ca prietenii pe care ii au in lista sa nu-i „tina la curent” cu tot ceea ce fac, fie ca e vorba de mers la restaurant, film, sala de fitness sau cumparaturi. Nici fotografiile in exces nu sunt bine vazute: 25% dorind ca acest lucru sa nu se mai intample.

Desi pare prea putin credibil, sunt mai mult barbati (de doua ori mai multi) decat femei care au obiceiul de-a pune fotografii peste fotografii pe Facebook. De asemenea postarea filmuletelor din timpul unor concerte este gasit ca un obicei enervant.

Vazut ca o inventie pentru a usura comunicarea, butonul de Like are si un cuvant folosit in excess. Astfel, utilizatorii de Facebook nu doar ca folosesc butonul dar si scriu ca le place postarea respectiva. Cercetarea a fost efectuata in Marea Britanie de catre motorul de cautare Bing al Microsoft.

Sursa : Yoda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *