Cele mai enervante lucruri care se intampla pe Facebook
Cele mai enervante lucruri care se intampla pe Facebook

Update-urile de genul „Sunt la cafea”, inundarea paginilor cu poze personale si folosirea in exces a cuvantului „like” se afla printre ele.

Conform unui studiu, 40% dintre utilizatorii Facevook doresc ca prietenii pe care ii au in lista sa nu-i „tina la curent” cu tot ceea ce fac, fie ca e vorba de mers la restaurant, film, sala de fitness sau cumparaturi. Nici fotografiile in exces nu sunt bine vazute: 25% dorind ca acest lucru sa nu se mai intample.

Desi pare prea putin credibil, sunt mai mult barbati (de doua ori mai multi) decat femei care au obiceiul de-a pune fotografii peste fotografii pe Facebook. De asemenea postarea filmuletelor din timpul unor concerte este gasit ca un obicei enervant.

Vazut ca o inventie pentru a usura comunicarea, butonul de Like are si un cuvant folosit in excess. Astfel, utilizatorii de Facebook nu doar ca folosesc butonul dar si scriu ca le place postarea respectiva. Cercetarea a fost efectuata in Marea Britanie de catre motorul de cautare Bing al Microsoft.

Sursa : Yoda

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *