manjesti-tarzii

manjesti-tarziiInca de mic copil mi-a placut sa merg la pescuit. Prima oara pe la 9 ani m-a luat tata pe o balta de langa Barlad, Prodana. De atunci si pana astazi ori de cate ori am avut ocazia, am mers la pescuit cu cele mai mari emotii.

Recent am fost pe o balta langa Crasna (Tarzii – Manjesti), cred ca multi au auzit de barajul acesta, asta daca stau prin judetul Vaslui. Am plecat de seara si ne-am instalat, eu impreuna cu inca doi prieteni. In luna septembrie vara s-a terminat, lucru ce te face sa te echipezi corespunzator daca ai de gand sa stai pe timp de noapte afara.

Pana pe la ora 3 nu a tras nimic asa ca am decis sa ne bagam in masina la somn. Pe la ora 6 dimineata ne-am trezit si noi si ne-am dat jos din masina. In stanga noastra a aparut o masina noua (coechipier nou de balta) si in dreapta noastra, de asemenea.

Cei doi colegi erau cunoscuti, cel din stanga facand slalom pe langa noi pana la colegul din dreapta noastra. La un moment dat, tipul ne vede ca tremuaram de frig si vine si ne spune fara ca noi sa-i zicem ceva: „Am ajuns pe baraj la 5 jumatate, frate, deci m-am cacat pe mine de frig!”. Apoi a plecat si a mai vorbit cu noi abia la ora doua.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *