Daca te crezi deja in cine stie ce filme SF afla ca inca mai sunt lucruri de descoperit. Cert este ca in ultima vreme tot apar gadget-uri si nu numai care sa ne demonstreze ca traim intr-o lume defintia de modern si tehnologie. In acelasi sens este si ceasul cu proiector.

Ceasul dea asa natura insa este unic pe piata noastra. La prima vedere este doar un accesoriu si din punct de vedere estetic isi face misiunea de a impresiona. Insa acea bratara sau aparent bratara este mai complexa decat se credea. Aceasta este de fapt ceasul care va proiecta toate acele informatii temporale pe spatele mainii. Ne simtim deja ca in filmul „In time” cand pe maini fiecare avea inscris timpul pe care il detine.

Se numeste Ritot si prin intermediul unui pico proiector isi indeplinste misiunea principala de a fi un ceas insa dincolo de asta de a aduce un stil modern. Cum ar fi ca incepand cu incheietura mainii sa poti sa citesti ora ceasului? Si ineditul nu se opreste aici. Nu va afecta intr-un fel sau altul starea de santatea si zona pielii respective. Si nu se opreste aici caci va impresiona si la capitolul dotari.

Ceasul cu pricina poate sa isi schimbe culoarea proiectorului si cu alte cuvinte poate sa arate ora ceasului pe mana utilizatorului in diverse nuante. Ai la dispozitie 20 de culori ca in functie de locul in care te gasesti sa alegi culoarea contrastanta perfecta care sa te ajute sa eviti cine stie ce caz dificil de a distinge ce se proiecteaza.

Un astfel de ceas ar putea fi si sport si casual, cu vibratii incluse si tot felul de dotari care sa completeze ceasul si sa il faca util pentru notificari chiar si pe telefon primite. Informatiile apar pret de 10 secunde si dispar daca vei scutura mana pur si simplu.

De Parker

2 comentarii la „Ceasul cu proiector, stilul viitorului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *