Pentru cei care se intreaba de ce autoritatea paginii creste sau nu trebuie mentionat ca acest aspecte conteaza din punct de vedere SEO, aduce un aport in procesul de optimizare. Autoritatea tine de fapt de paginile site-ului si nu de site-ul in sine si cresterea sau scaderea de ce nu tine de o serie de factori.

De stiut despre Page Authority

Desi toata lumea si-ar dori sa stie despre acest aspect si in principal cum sa tinteasca mai sus nu exista un secret anume. Google schimba regulile de joc in mod frecvent astfel ca nu poti decat sa incerci sa fii in pas cu el. Cert este insa ca va conta foarte mult sa te indrepti spre:

  • Un continut unic si de preferat atractiv. Daca e sa privim si in urma continutul a fost mereu un aspect de baza si in acest caz are si el un aport. Acesta trebuie actualizat si nu rar, cu o constanta in postari. Se tine cont de un continut care sa conteze pentru cititor, deci ceva util. Pe internet exista atat de mult continut incat cel care reuseste sa se impuna in pozitie va trebui sa aiba si partea de continut una de apreciat. Detaliat si relevant tine cont mereu de originalitate.
  • Link-uri catre pagina ta. Asta nu va fi usor insa va conta in egala masura. Si bazandu-te pe continut bun vei avea tot mai multi vizitatori care sa iti aduca si link-uri, cititori ce se vor intoarce pe pagina ta curiosi sa vada ce mai postezi. Deci, un lant de aspecte ce se leaga unele de altele.
  • Nu in ultimul rand va conta sa adaugi imagini reprezentative la fiecare postare. Nu numai din ideea de a avea un post complex insa si pentru a adauga un text ce include cuvinte cheie si care vor contribui asadar la gasirea paginii tale in motoarele de cautare in mod facil.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *