Pizza

Mancatorii de pizza sunt niste lenesi multumiti de viata lor. Fericiti sa fie ingrijiti si sa nu fie ingrijorati cu alte lucruri mai complicate, acestia traiesc o viata buna.

Cheeseburger

Cei care se imbata si comanda cheeseburgeri au un apetit mare de viata, o pofta de vita de care altii nu se bucura la fel. Opusi celor care mananca pizza, acestia ar fi in stare sa mearga pe jos pana la Mac ca sa-si cumpere mancarea mult dorita, daca cei de acolo care ar trebui sa o livreze sunt destul de inceti; si asta se intampla pentru ca pur si simplu nu mai au stare si le este foarte foarte foame.

Supa

Mai des ca niciodata, iti cam place sa stai fericit acasa, cherchelit, pana la miezul noptii. Foarte bine pentru tine! Cei care prefera supele sunt niste oameni linistiti si singuratici. Acestia prefera sa nu imparta mancarea, mai mult ca sigur. Oricum, mai mult ca sigur acestia isi pot gasi dragostea intr-un bol de supa de pui mai degraba decat in lumea din jur.

Nachos

Cei care prefera nachos sunt foarte nerabdatori. Cu o totala antipatie la adresa  tacamurilor si a demnitatii, cea mai buna calitate a lor este abilitatea lor de a nu le pasa de cei din jur. Mancarea are gust mai bun atunci cand este la gramada oricum. De ce sa presupunem ca exista posibilitati mai bune si mai delicioase de a o consuma decat cu mainile?

Mancarea fast food

Tendinta acestor mancaciosi de fast food este de a fi nostalgici si li se potriveste foarte bine. Chiar daca ceea ce faci tu este doar de a sta acasa cu parintii tai, totusi un prieten de tipul celor care prefera supa este o sugestie buna,  pentru ca sunteti oarecum apropiati ca fire.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *