Categorii
General

Ce ne mai jucam?

Avand in vedere ca e vacanta trebuie sa ne gasim ocupatii care sa ne alunge plictiseala. Eu unul nu prea ma distrez atunci cand ma joc, ci dincontra, ma enervez. Nu suport sa pierd, mai ales cand vine vorba de jocuri pe PC.

In ultima perioada am jucat fifa 08, eram prea plictisit de 07 asa ca am mai evoluat un pic. M-as juca ceva mai avansat dar nu imi permite PC-ul.

Cand eram mic, visam sa ma joc tot ce tine de desenele animate, spre exemplu, la inceut, exista un site jetix care avea jocuri cu toate personajele favorite din desenele animate, era visul oricarui copil. Nu era cineva caruia sa nu-i placa sa se joace cu Pisoiul Eak sau cu Spioanele, erau jocuri bine gandite si detaliate in limba romana.

Astazi, exista zeci de jocuri, de la jocuri cu persoane favorite din desenele animate, pana la jocuri simple create pe categorii. Am gasit recent cateva jocuri cu scooby doo. In tinerete era un desen dintre cele favorite, nu pentru ca mi-ar fi placut exceptional de mult, ci pentru ca era infricosator si era laudabil sa fii viteaz uitandu-te la aceste desene. Fac pariu ca jocurile cu scooby doo sunt la fel de infricosatoare pentru copii. Mie unul mi-e cam teama si acum sa ma uit la ele, mai ales cand sunt singur. Daca vreti sa va jucati, va invit sa intrati pe jocuri scooby doo.

Daca o sa va sperie sa nu va fie rusine, nu sunteti singurii. Am auzit persoane pe care le inspaimanta orice desen animat de pe la televizor. Era inainte un desen cu Billy si Mandy, nu era infricosator, dar pentru verisorii mei mici era dezastru. Pentru mine, desen animate adevarat nene. Mai rar vedeai moartea intruchipata si sa mai faca si caterinca. De asemeni va puteti juca si jocuri de tip poker, card games.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *