ingrijire paringrijire par

Se stie ca un ritual de ingrijire implica mai multa grija si timp dedicat. Insa uneori chiar micile detalii fac marile diferente; degeaba aloci prea mult timp pentru a coafa parul spre exemplu daca nu tii cont de ceea ce inseamna modul in care il pregatesti pentru coafat.

Din sirul celor mai comune aspecte care duc la deteriorare se numara:

  • Frecventa spalarilor. Asta inseamna sa iti speli parul zilnic. Desigur, nu este ceva discutabil ce tine de igiena insa nici exagerarea nu este buna. Asa ca nu se indica spalarea in fiecare zi. Asta iti va influenta secretia si mai mare de uleiuri naturale, adica parul tau va incerca sa compenseze cu nevoia de uleiuri pe masura ce tu il indepartezi. Sa nu fie cu mirare ca te speli atat de des si totusi parul se ingrasa.
  • Preferi apa fierbinte. Nici asta nu tine de fapt cont de sanatatea parului tau. Apa prea fierbinte il usuca si il predispune la rupere, il slabeste. Asa ca este indicat sa nu exagerezi nici din acest punct de vedere.
  • Nu uita sa folosesti produse specifice parului tau. Asadar, pentru fiecare tip de par se indica un anume produs de ingrijire. Se foloseste de la masca la balsam si asa mai departe cel putin o data pe saptamana si mai ales daca parul tau este frecvent vopsit sau frecvent supus unor tratamente care ii afecteaza structura.
  • Nu schimba ce iti prieste. Daca te-ai obsinuit cu un anume produs si acesta te ajuta la ingrijire exact asa cum ai nevoie nu te complica cu altceva pentru ca risti sa iti provoci matreata si nu numai.
  • Clatirea este si ea importanta pentru ca restul de sampon sau orice alt produs iti va imbacsi si mai repede parul.

Iar daca e musai sa folosesti in aranjarea lui un agent termic nu uita sa compensezi cu produse pe masura.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *