email marketingNu multa lume a auzit de aceasta metoda de marketing prin email. Poate ca este o inovatie a anilor 2011 – 2012. Tehnologia este foarte veche, chiar de pe vremea de cand aparea internetul, insa abia la inceputul anului 2012 a ajuns sa fie considerata ca metoda de marketing.

Tot mai multe companii se promoveaza prin email marketing pentru ca, s-ar parea ca acest stil de promovare chiar da randament.
Insa o explicatie mai clara la acest stil de marketing veti gasi mai jos.

In ce consta mai exact acest tip de marketing

– prin acest tip de marketing se consolideaza relatiile dintre clienti si distribuitori (firme).
– trimiterea de emailuri pentru a atrage noi clienti si totodata pentru a convinge clientii sa cumpere un oarecare produs (atentie, nu este vorba despre spam).
– adaugare de reclame in emailurile ce sunt trimise de catre site-urile ce furnizeaza content de tip newsletter.
– trimiterea de emailuri este poate cea mai consolidata metoda de comunicare intre persoane pe internet, astfel aceasta metoda de email marketing ajunge sa fie una dintre cele mai atractive.

In general, cei care apeleaza la sa se promoveze prin email la firmele specializate o fac pentru ca asta le-ar putea aduce cresteri de vanzari, dar, totodata, aceasta metoda le poate oferi clienti foarte bine targetati pe ceea ce doresc sa se reprezinte.

In Romania, aceasta strategie de marketing este inca la inceput, dar totodata si la sfarsit, pentru ca, deseori se intampla ca acest stil de marketing sa fie confundat cu spamul.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *