In ultima vreme am dezvoltat o pasiune pentru segmentul acelor produse de marca second hand. Sunt nu produse ieftine sau stricate ci cele care nu mai au acel statut de nou si sigilat. Si de multe ori nici nu ajung sa fie prea mult timp folosite asa ca gradul de uzura nu este cel maximum. Ne tot plangem ca nu stim sa refolosim lucrurile, dar iata ca in privinta produselor de tip second hand suntem oarecum deschisi la astfel de idei.

Ce cumparam second hand

O prima moda ce a aparut in acest segment tinea de hainele la mana a doua. Tesaturile fiind bune, de calitate, nu sunt motive pentru care am arunca o haina. Asa ca o refolosim, chit ca a mai fost si pe la altul. De multe ori este vorba de acele tinute ce apartin si unor mari branduri insa care sunt deja din colectii foarte vechi deci nici ca mai conteaza de grad de uzura au.

Calculatoare, componente. Un alt segment unde ideea de second hand merge chiar foarte bine tine si de calculatoare. Fie ca este vorba de calculatoare second hand i3 sau de i5, HP, vei gasi o gama larga de optiuni. Unele sunt refurbished, unele au cateva componente schimbate insa in orice caz sunt in perfecta stare de functionare. Ba chiar sa te convingi de asta mai mult si mai bine, afla ca se ofera si garantie, ca drept dovada ca durata de viata a calculatoarelor de acest gen nu a fost atinsa la maximum.

Televizoare. Pe acelasi principiu, exista si doritori de a achizitiona televizoare la mana a doua. Cata uzura poti sa ii faci in cateva ore pe zi cat il vei folosi? Plus ca avand in vedere multitudinea de modele ce nu conteneste sa apara pe piata, cum vin altele noi si mai impresionante, acolo unde nu ne permitem asta cel putin la mana a doua un televizor este mai accesibil.

Telefoanele sunt si ele in astfel de categorii. Si multi merg pe acelasi principiu: de el ai nevoie, nu insa in masura in care sa investesti un buget exagerat. Nu iti permiti sau pur si simplu conceptul tau este altul cand vine vorba de bani dati pe asa ceva asa ca o varianta mai buna este cea de telefon la mana a doua. Ca nu te maguleste ideea de a fi nou, in sigiliu, asa cum a plecat de pe poarta sectiei de productie, tu fiind primul care il incearca.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *