Daca te gandesti sa angajezi un designer, te intrebi cum te-ar putea ajuta. Iata cateva modalitati, daca te decizi sa utilizezi un design interior art deco zone.

Planificare. Este foarte important sa nu te apuci de amenajarea interioara si sa iti dai seama cand este deja electricianul in casa si a inceput sa sparga peretii ca nu stii unde va fi televizorul montat sau un dulap. Cu ajutorul designerului vei planifica inca de la inceput compartimentarea locuintei, partitionarea ei, pozitia mobilierului, a obiectelor sanitare si a corpurilor de iluminat. Astfel nu vei avea surpriza ca nu te-ai gandit ca daca pui patul pe pozitia pe care o doresti nu mai ai loc de dressing sau ca prizele sunt acoperite de dulapuri si ca ai uitat sa prevezi o priza pentru frigider.

Mai multe optiuni de amenajare. Designerul iti va propune si niste idei noi, pe care poate tu nu le-ai anticipat sau nu le-ai luat inca in considerare. Poate schimba functiunile camerelor, poate schimba forma peretilor sau iti poate propune o solutie tehnica sau un material de care nu stiai ca exista.

Vizualizare in spatiu anticipata. Probabil iti este dificil sa iti imaginezi modul in care ti se povesteste ca va fi amenajata locuinta ta. Este mai simplu sa o vezi concret amenajata. Ti se vor prezenta imagini tridimensionale cu fiecare camera amenajata. Astfel poti sa intelegi cum sunt alese culorile sau cum arata mobilierul. Daca vezi totul cum va arata la sfarsit, poti sa iti dai seama daca iti place sau daca sunt lucruri pe care ai vrea sa le schimbi. Poti alege pe baza imaginii cu usurinta obiectele ce vor compune amenajarea.

Eu va recomand sa apelati la un design interior art deco zone, care va va amenaja casa visurilor dumneavoastra. De asemenea incercati si amenajari interioare art deco zone .

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *