In timpul protestelor de pe data de 15.01.2012 au fost retinuti doi tineri pricopsiti ce erau reprezentatii unui site de cultura. Site-ul se numeste tustiai.ro

Bine, site-ul nu este de cine stie ce cultura, dar a vrut sa ii franga inima jandarmului:
„-De unde sunteti?
-De la un site de cultura, tustiai.ro
-Luati site-ul de cultura si baga-ti-l in duba sa ii acordam ingrijiri medicale.”

Video:

Cateva sfaturi cand te mai intalnesti cu astfel de cazuri:

1. Sa stii din start ca jandarmul si cultura se vor bate mereu cap in cap. Deci mai degraba il enervezi cu asa ceva, spune-i ca esti boxior, poate macar iti da posibilitatea sa v-o dati parte in parte.
2. Se prezinta o legitimatie de presa, cel mai des se face la imprimanta si da o oarecare importanta purtatorului. Politiei si jandarmeriei ii este frica de asa ceva si au orgasm la vederea lor.
3. Telefoanele cu camera foto si camerele foto neprofesioniste nu sunt impunatoare. E bine sa ai o cutie mare de vreo 10 kg in care sa ai o camera digitala mica. Cu siguranta se vor speria si vor crede ca a venit CNN sa ii filmeze pe ei in actiune.
4. Ei mereu asteapta sa vina momentul in care sa iti rupa coastele. Cu orice ocazie se simt nevoiti sa actioneze cu bocancii aia umezi si reci. Nimeni nu vrea sa simta bocancii aia pe ceafa sa calda. Nu le da ocazia sa te prinda la pamant sa iti puna bocancul acolo, urla in gura mare ca ai jandarmofobie.

De Parker

Un comentariu la „Cate site-uri de cultura incap intr-o duba de jandarmerie?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *