Sa te lasi de fumat nu este atat de simplu pe cat pare. Pentru ca ti se demonstreaza fie dependenta de nicotina, fie chiar ticul in sine; miscarile unui fumator sunt mult mai multe astfel ca se necesita si un substitut pentru asta. Quitbit insa abordeaza problema diferit.

Ajutorul de la Quitbit

Quitbit este bricheta inteligenta ce impresioneaza nu numai prin design si forma ci practic vorbind prin ceea ce ofera. Astfel, aceasta indeplineste scopul de a aprinde tigarile insa pe langa faptul ca este o sursa de aprindere devine si un ajutor pentru cei care isi contorizeaza ritmul de fumat.

In primul rand Quitbit retine cate tigari fumezi. Si daca crezi ca poti pacali bricheta te inseli. Astfel aceasta se blocheaza cand ajungi deja la numarul stabilit de tigari. Spuneai ca te lasi, nu-i asa? Mai mult decat atat, aceeasi bricheta tine cont de timpul ce trece intre pauzele de tigara. Daca ti-ai propus sa fumezi cate o tigara la fiecare doua ore ai ceasul perfect care sa te ajute sa tii pasul cu asta.

Nu in ultimul rand Quitbit contorizeaza date similare care sa te ajute sa contorizezi si sa controlezi totul. Un mic ajutor insa care sa conteze foarte mult. Nu va trisa caci nu se pune la socoteala flacara sa stinsa- de fapt seamana cu acea bricheta de la masina, cu acel element central care se incalzeste si aprinde tigara.

Un gadget ce apartine deja catogoriei de unelete de tehnologie moderna. Cere insa putina atentie. Si desi nu se cunoaste pretul sau sa avem in vedere faptul ca si banii pe care ii investesti in asta te vor motiva sa o folosesti. Pentru ca nu iti permiti sa dai bani in vant si ar fi cazul sa renunti la fumat.

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *