bijuterii argintbijuterii argint

Femeile sunt pretentioase, selective, delicate si lista poate continua. Asa ca pentru un cadou mai intai te gandesti la tipul de femeie pentru a putea intui ce anume i s-ar potrivi. Clasica varianta este aceea de a alege din clasa de bijuterii insa si aici incepe o larga serie de optiuni.

In primul rand trebuie sa stii ca femeile prefera mereu calitatea. Asa ca nu trebuie sa fie o bijuterie cat mai mare, supradimensionata daca e sa vorbim in stil fashion. Conteaza sa fie cu simbolistica, sa fie ceva deosebit si care sa impresioneze insa marimea nu este mereu punctul forte aici. Asa ca alege cu gust.

In al doilea rand trebuie sa stii ca orice tip de bijuterie este pe placul lor. Se spune ca dimantele sunt preferatele lor insa si in lipsa lor tot se poate considera ca orice face parte din clasa de accesorii de acest gen poate fi bunul lor prieten. Daca ai de ales prefera sa cumperi ceva din argint, care sa reziste in timp si sa arate calitatea in defavoarea altor tipuri. Face totusi parte din clasa bijuteriilor din metale pretioase.

In al treilea rand alege cu gust. Desi totul este interpretabil la acest capitol prefera totusi sa mergi pe ideea de stil si nu ceea ce ai purta tu. Cu alte cuvinte un design aparte, un stil sofisticat este mereu dorit fata de un look simplist. Gandeste-te ca o femeie deosebita merita o bijuterie pe masura asa ca prefera o pereche de cercei in forma de lacrima, cu forma diverse si un design special.

Culori? Argintul are marele avantaj de a fi stralucitor, monocrom astfel ca al sau gri specific se poate combina cu o serie de alte bijuterii. De ce te intereseaza asta? Pentru ca ii va fi usor ulterior cand isi va combina elementele estetice din gama de accesorii, pentru ca va purta acea bijuterie in varii ocazii si pana la urma si cadoul tau trebuie sa aiba un scop, nu?

De unde vei alege ramane totusi o dilema. Cauta online, poate una din cele mai simple variante. Aici bijuterii argint inseamna de fapt o larga arie de optiuni. Ba chiar si poti cumpara online, ceea ce iti face misiunea mai usoara, castigand mai mult timp pentru a completa cadoul cu un buchet de flori. Caci femeile sunt delicate ca florile si asemanarea le flateaza, deci mergi la sigur!

Si pentru ca un cadou se ofera din suflet si cu drag nu uita ca ceea ce alegi nu trebuie sa insemne sa iti faci un ghid in asta. Ce-i drept este cam greu sa te vezi in lumea femeilor, a bijuteriilor care stralucesc si sa nu stii ce sa alegi. Asa ca iata o noua provocare: acea bijuterie este poate salvarea ta, sa stii ca va fi un cadou apreciat. Dar fa din asta o corelatie cu persoana in cauza, cu evenimentul in sine si cu ceea ce iti doresti sa exprimi prin gestul tau. Femeile adora povestile!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *